AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

20 Ocak Istanbul okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

20 Ocak İstanbul okullar tatil mi?​

İstanbul’da yarın okullar tatil mi? İstanbul’da hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle 18 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edilmişti. Kar tatilinin keyfini yaşayan öğrenciler 19 Ocak Salı günü için de tatil haberi beklemişlerdi. Ancak Vali Şahin, 19 Ocak’ta eğitime devam edileceğini açıklamıştı.

20 Ocak Trabzon’da okullar tatil mi?​

Ordu, Rize ve Trabzon il valilikleri de okulların tatil edildiğini duyurdu.

2022 20 Ocak okullar tatil mi?​

2022 20 Ocak okullar tatil mi?
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz genelindeki yoğun kar yağışına bağlı olarak yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime 20 Ocak 2022 Perşembe günü de ara verilmiştir.

İstanbul 19 Ocak 2022 okullar tatil mi?​

İstanbul 19 Ocak 2022 okullar tatil mi?
Valilikten yapılan yeni açıklamada, 19 Ocak 2022 günü de mevcut hava şartları nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verdiği belirtildi. Ayrıca yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan personelin de izinli olduğu belirtildi.

20 Ocak hangi illerde okullar tatil?​

Valilikten yapılan açıklamada, Alucra, Çamoluk, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Şebinkarahisar, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretime 20 Ocak’ta ara verildiği belirtildi.

19 ocakta istanbulda okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, il ve ilçelerde devam eden yoğun kar yağışıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 19 Ocak Çarşamba tatil edildiği belirtildi.

İstanbul 2022 yarın okullar tatil mi?​

İstanbul 2022 yarın okullar tatil mi?
İstanbul Valiliği’nden gelen son dakika açıklamasına göre; 10 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren İstanbul’da okullarda “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verildi.

20 Ocak 2022 okul tatil mi?​

20 Ocak 2022 okul tatil mi?
YARIN İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL OLACAK MI? Milyonlarca öğrenci ve velinin gözü kulağı İstanbul için yapılacak kar tatili haberlerine çevrildi. İstanbul’da 20 Ocak 2022 Perşembe gününe ilişkin bir kar tatili kararı bulunmuyor.

20 Ocak Nevşehir okullar tatil mi?​

“Aşırı buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Ocak 2022 Perşembe günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca yine aynı sebeplerle kamuda görev yapmakta olan hamile ve engelli çalışanlar da idari izinli sayılacaklardır.

Merhaba! İstanbul ve çeşitli diğer illerdeki okulların tatil durumuyla ilgili bilgi veren mesajlarınızı dikkatle inceledim. İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 18 Ocak ve 19 Ocak'ta okullar tatil edilmişti. Ancak, 20 Ocak için henüz resmi bir tatil açıklaması yapılmamış gibi görünmektedir.

Diğer illerden örnekler vermek gerekirse, Trabzon, Ordu, ve Rize gibi illerin valilikleri 20 Ocak için okulların tatil edildiğini duyurmuşlardır. Ayrıca, Nevşehir ve Giresun gibi iller de benzer şekilde aşırı buzlanma ve olumsuz hava koşulları sebebiyle 20 Ocak Perşembe günü için okulların tatil edildiğini belirtmişlerdir.

Sonuç olarak, eğer 20 Ocak 2022 Perşembe günü için İstanbul'da okulların tatil olup olmadığını merak ediyorsanız, güncel resmi açıklamaları takip etmenizi öneririm. Okul tatili durumları hava koşullarına bağlı olarak değişebilir, bu yüzden valiliklerin duyurularını yakından takip etmek önemli olacaktır. Herkese güvenli ve keyifli bir gün dilerim!

Geri