Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

2 yillik universite staj kac gun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2 yıllık üniversite staj kaç gün?​

Öğrenciler 2. yarıyıldan sonra (birinci sınıfın sonunda) bir defada onbeş (15) yada otuz (30) iş günü staj yapabilir. Ayrı yapılan stajlar için ayrı başvuru ve defter doldurmak gerekmektedir. Kalan staj süresi olursa 4. yarıyıl sonunda tamamlanabilir.
Zorunlu yaz stajı yapılmazsa ne olur?
Eğer 1. yapmayışınız değilse bir sonraki yıla bırakabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın tüm derslerinizi vermiş ve not ortalamanızla mezun durumda bile olsanız stajınızı yapmadıysanız mezun olamazsınız, okulunuz uzamış olur.
Önlisans staj haftada kaç gün?
Stajlar, akademik tatillerde yapılır. Resmi tatil günlerinde yapılan çalışmalar staj süresi olarak kabul edilmez. Ancak haftada (Cumartesi dahil) en az iki serbest tam iş günü bulunan öğrenciler, öğretim ile birlikte staj yapabilir.

Staj süresi kaç gündür?​

(Dönem içi stajlarda belirlenen tarih aralığına göre bu süre değişebilir. ) Bir seferde en az kaç gün staj yapabilirim? 20 iş günü. Ancak mezun olabilmek için kalan eksik stajlar 20 günden az olabilir. (Son olarak 2012 yaz döneminde olmak üzere daha az süreyle de staj yapılabilir.)
Staj devamsızlık nereden bakılır?
Adım; “Öğrenci İşletme Günlük Devamsızlık Girişi” ekranından öğrencinin işletmede yaptığı devamsızlık günleri “tam gün” ve “geç” seçeneği seçilerek kayıt edilecektir. Bu ekranda öğrencinin okulda yaptığı özürlü/özürsüz devamsızlık bilgisi ile okul/işletmede yaptığı toplam devamsızlık bilgisi de görülebilecektir.
Lise staja kaç gün gitmeme hakkı var?
-Stajınız bölünemez. Staja başladığınız tarihten itibaren ara vermeden 20 iş gününü tamamlamanız gerekmektedir.

Yaz stajı dönem içinde yapılabilir mi?​

Dönem içinde ders alırken staj yapılabilir mi? Yarıyıl sonunda mezuniyet durumu söz konusu olup, derslere devam zorunluluğu olan normal öğretim öğrencileri hafta içinde en az üç boş ders günü var ise dilekçe ile başvuru yaparak yarıyıl süreleri içinde de staj yapabilirler.

Geri