AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

2 Temmuz dan sonra okullar ne zaman acilacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2 Temmuz dan sonra okullar ne zaman açılacak?​

MEB okulların bu sene 2 Temmuz’da kapanacağını bildirirken, Bakan Selçuk da yaptığı açıklamada yeni eğitim döneminde okulların 1 Eylül’de açılmasının planlandığını ifade etti.
2 Temmuza kadar açık mı?
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okullarda eğitimin 2 Temmuz’a dek süreceğini, ara tatil yapılmayacağını açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatille ilgili “15 Şubat’taki iki haftayı üç hafta yaptık.

2 Temmuza kadar canlı dersler devam edecek mi?​

Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında, TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecek.
2 Temmuzda ders var mı?
“Bildiğiniz gibi 2020-2021 eğitim öğretim yılını 2 Temmuz Cuma günü sonlandırıyoruz. Biz, öğrencilerimiz iyi mi, evde kalmaktan yorulmuşlar mı, bir sıkıntıları var mı, bunları görüp tespit etmek ve onlara iyi gelmek için okullarımızı açık tutacağız.

2 Temmuz dan sonra okul var mı?​

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların kapanacağı tarihi açıkladı. Okullar 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek ancak 5 Temmuz’dan itibaren “telafi” kapsamında 31 Ağustos’a kadar okullar açık olacak.
2 Temmuz’da liseler açılıyor mu?
Pandemi sürecinde velilerin merak ettiği bir diğer konu olan Ortaokul ve liselerde okula gitmek zorunlu mu? sorusuna da açıklık getiren MEB fiziksel imkanlarından faydalanmak isteyen öğrenciler için 2 Temmuz’dan itibaren de okulların açık tutulacağını duyurdu.

Yüz yüze eğitim 2 Temmuza kadar mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilen “2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Faaliyetleri” başlıklı yazıyla ilkokullarda 2 Temmuz’a kadar olan program netleşti.
2021 uzaktan eğitim ne zaman bitecek?
Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında, TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Uzaktan eğitim süreci bitti mi?​

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ülke genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında eğitimde uygulanacak kararlara ilişkin bilgilere yer verildi. MEB, 1 Haziran’a kadar uzaktan eğitimin devam edeceğini duyurdu.
18 Haziran-2 Temmuz arası ders olacak mı?
18 Haziran’da dijital karnelerini alacak olan öğrenciler 21 Haziran-2 Temmuz arasında öğretim faaliyetlerine devam edecek.

2 Temmuz liselerde karne verilecek mi?​

OKULA DEVAM YÜZDE 70 Bir süre okula gidilmese de okula tekrar geri dönmek zordur. Buradan ilk kez duyuralım 18 Haziran – 2 Temmuz arasında karneler dijital olarak yayınlanacak. Ancak yüz yüze karne almak isteyenler 2 Temmuz’da okullardan alabilirler.
18 Haziran 2 Temmuz arası ders olacak mı?

Geri