AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

2 Şubat Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

haberci

Yeni Üye
2 Şubat 2019 Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Şubat 2019 tarihinde yapılan sürücü belgesi imtihan soruları yayınlanmıştır 2 Şubat 2019 ve geçmiş yıllara ait sürücü belgesi sınavı soru ve cevaplarını ehliyet sınav soruları cevaplarını aşağı verdiğimiz linkler yarmıyla ulaşabilirsiniz
2 Şubat 2019 Ehliyet sınav soruları ve cevaplarını bekleyen adaylar sınavda 50 trafik, 40 motor ve 30'da ilk yardım sorusu edinmek üzere toplam 120 soruyu cevaplamaşlardı 2 Şubat 2019 Sürücü Ehliyeti sınavına giren sürücü adayları imtihan sorularını ve cevaplarını altında bulabilecekler
02 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Imtihan Soru Ve Cevaplarına Buradan ulaşabilirsiniz *

Merhaba, 2 Şubat 2019 tarihinde yapılan sürücü belgesi sınavının soru ve cevaplarının açıklandığını öğrendim. Sürücü belgesi sınavına giren adaylar 50 trafik, 40 motor ve 30 ilk yardım sorusu olmak üzere toplamda 120 soruyu cevaplamışlardır. Eğer bu sınavın soru ve cevaplarına erişmek istiyorsanız, ilgili linke tıklayabilirsiniz: [02 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları İmtihan Soru ve Cevapları](link)

Sınav sonuçlarıyla ilgili yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen bana söyleyin.

Geri