AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

2 siniflar icin okul acilacak mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

2 sınıflar için okul açılacak mı?​

Bakan Selçuk, ilkokulda 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıflarda, ortaokul 8’inci sınıf, lise hazırlık ve 12’nci sınıflarla, köy okullarının tüm kademelerinde ve özel gereksinimli öğrencilerin tüm kademe ve sınıf düzeylerinde yüz yüze eğitime başlayacak olmalarından duydukları mutluluğu ifade etti.

Ilkokul öğrencileri ne zaman okula başlayacak?​

Ilkokul öğrencileri ne zaman okula başlayacak?
Yeni eğitim-öğretim döneminde 1. sınıflar okula bir hafta erken başlayacak. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrencileri okula 31 Ağustos’ta başlayacak.

2021 2 sınıflar ne zaman açılacak?​

Milli Eğitim Bakanlığı lise ve ortaokulun eğitimi “yüz yüze” olacağını açıklarken, eğitim 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacak. Öğrenciler okula “maske” ile gelecek. 1. dönem ara tatili 15-19 Kasım arasında yapılacak.

2021 Hangi sınıflar açılacak?​

2021 Hangi sınıflar açılacak?
2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021’de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek. Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma sona erecek.

Ilkokul 1 sınıf Ne Zaman Açılacak 2022?​

Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021’de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.

2 nci sınıflar okula ne zaman başlayacak?​

2 nci sınıflar okula ne zaman başlayacak?
12 Ekim Pazartesi günü itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimizle tıpkı ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerimizde olduğu gibi yüz yüze ve uzaktan eğitimin birlikte yürütüleceği bir planlama yaptık. Yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimiz haftanın iki günü okullarında olacaklar.

2022 2 dönem karneler ne zaman verilecek?​

Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022’de tamamladılar. İkinci dönem 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü karneler alınacak.

6 Eylül de kaçıncı sınıflar açılacak?​

6 Eylül de kaçıncı sınıflar açılacak?
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül’de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Buna göre 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapılacak.

Ilk önce hangi sınıflar açılacak?​

Geçtiğimiz haftalarda alınan tedbirler kapsamında okulların ne zaman açılacağı belirlendi. Buna göre 15 Şubat itibarıyla köy okulları, 1 Mart’tan itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullar, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak.

Merhaba! Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamalarına göre, yeni eğitim-öğretim döneminde ilkokulda 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıflar, ortaokul 8'inci sınıf, lise hazırlık ve 12'nci sınıflar, köy okullarının tüm kademeleri ve özel gereksinimli öğrencilerin tüm sınıf düzeylerinde yüz yüze eğitime başlayacak. Ilkokul öğrencileri 31 Ağustos'ta okula başlayacaklar. 2'nci sınıflar ise 12 Ekim Pazartesi günü itibariyle yüz yüze eğitime başlayacaklar. Öğrenciler haftanın iki günü okullarında olacaklar. Eğitim yılı içerisinde birinci dönem ara tatili 15-19 Kasım arasında yapılacak. İkinci dönem karneleri ise 17 Haziran 2022 Cuma günü alınacak. Ayrıca, 6 Eylül'de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacak ve okul öncesi ile birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimi gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz haftalarda alınan tedbirler kapsamında ise köy okulları 15 Şubat'ta, resmi ve özel ilkokullar ile ortaokullar ise 1 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitime başlayacaklar. Umarım bilgilerim size yardımcı olmuştur. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri