2 olursa tesekkur alinir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

2 olursa teşekkür alınır mı?​

KARNESİNDE 2 OLAN ÖĞRENCİLER BELGE ALABİLİR Mİ: Karne gününe az bir zaman kala öğrenciler takdir-teşekkür hesaplamaya geçtiler bile. Peki karnesinde 2 olan öğrencinin durumu ne olacak. Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3’ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir.
Karnede bir tane 1 olursa teşekkür alınır mı?
Derslerin ağırlıklı ortalaması ; Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir. Bu durumda ortalaması tutması durumunda karnede 2 olursa takdir alınır, karnede 1 varsa teşekkür alınmaz.

Teşekkür kaç üstü alınıyor?​

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.
Ortalama 69 olursa teşekkür alınır mı?
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere ise okulun iftihar listesinde yer verilir.

69 ile teşekkür alınır mı?​

60,00 – 69,99 puan aralığında olanlar orta, 50,00 – 59,99 puan aralığında olanlar geçer, 0 – 49,99 puan aralığında olanlar geçmez olarak kabul edilir. E- okul Takdir-Teşekkür hesaplama : e-Okul takdir teşekkür hesaplama işlemleriyle hangi belgeyi alabileceğinizi rahatlıkla görebilirsiniz.
Liseler belge alacak mı?
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), lise öğrencilerine yönelik 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne, teşekkür, takdir, onur ve üstün başarı belgelerinin dağıtımı dijital ortamda yapılacak.

Teşekkür almak için ortalama ne kadar olmalı?​

Dönem sonu not ortalaması 70.00 ile 84.99 arasında olan öğrenciler teşekkür belgesi alırken, 85.00 üstü olan öğrenciler takdir belgesi almaya hak kazandılar. Takdir ve teşekkür hesaplamak için bir dersten alınan puan o dersin saatiyle çarpılıyor.
Matematikten kalınca belge alınır mi?
Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3’ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.

Teşekkür hesaplama nasıl yapılır?​

TAKDİR TEŞEKKÜR BELGESİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR? Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre; Not ortalaması, 1. yazılı puanının 2. ve varsa 3. yazılı puanı ile toplanmasının ardından toplam yazılı sayısına bölünmesiyle bulunur.
Karnede 45 olursa teşekkür alınır mi?
Peki karnesinde 2 olan öğrencinin durumu ne olacak. Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3’ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.

Geri