- Konu Yazar
- #1
2 Kişilik Çok Akışkan Güveçte Sufle Tanımı İçin Gereçler
1 yemek kaşığı tereyağı
60 gr sütlü çikolata
2 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yumurta
2 Kişilik Çok Akışkan Güveçte Sufle Tanımı Yapılışı
Birinci adım olarak fırını 200 derece de ısıtalım.
Tencere de kısık ateşle tereyağı eritip çikolatayı ek edelim.
Çikolata eridikten sonra altını kapatıp 2 yemek kaşığı unu ek ettikten sonra birazcık soğumasını bekleyelim.
Hazırlamış olduğumuz sosun biraz soğumasını beklerken o sırada bir kaba 2 yumurtayı kırıp 2 yemek kaşığı toz şekeri ilave ederek mikser yardımı ile karıştıralım.
Hafif soğuyan sosumuzu karışımın içerisine döküp karıştırdıktan sonra hafif yağladığımız güveçlere koyup fırına verelim.
Yaklaşık 7 dakika sonra fırından çıkartıp afiyetle yiyebilirsiniz
1 yemek kaşığı tereyağı
60 gr sütlü çikolata
2 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yumurta
2 Kişilik Çok Akışkan Güveçte Sufle Tanımı Yapılışı
Birinci adım olarak fırını 200 derece de ısıtalım.
Tencere de kısık ateşle tereyağı eritip çikolatayı ek edelim.
Çikolata eridikten sonra altını kapatıp 2 yemek kaşığı unu ek ettikten sonra birazcık soğumasını bekleyelim.
Hazırlamış olduğumuz sosun biraz soğumasını beklerken o sırada bir kaba 2 yumurtayı kırıp 2 yemek kaşığı toz şekeri ilave ederek mikser yardımı ile karıştıralım.
Hafif soğuyan sosumuzu karışımın içerisine döküp karıştırdıktan sonra hafif yağladığımız güveçlere koyup fırına verelim.
Yaklaşık 7 dakika sonra fırından çıkartıp afiyetle yiyebilirsiniz