- Konu Yazar
2 haftalık Okul tatili ne zaman?
Peki ikinci ara tatil ne zaman olacak? Okullarda birinci yarıyıl tatili 24 Ocak 2022 Pazartesi günü başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma günü sona erdi. İkinci dönemdeki ara tatili ise 11-15 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak.18 Nisan pazartesi okullar tatil mi?
18 Nisan pazartesi okullar tatil mi?11 – 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ara tatil sonrasında 18 Nisan Pazartesi günü itibariyle öğrenciler için ders zili yeniden çalacak. İkinci dönemin son ders zili ise 17 Haziran Cuma günü çalacak ve 2021-2022 eğitim öğretim dönemi tamamlanacak.
Pazartesi günü Okul tatil mi?
Pazartesi günü Okul tatil mi?İstanbul Valisi Ali Yerlikaya “Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım” uyarısında bulundu. Kar yağışının en çok etkili olduğu İstanbul’da da okulların pazartesi gününe kadar tatil olacağı; Kocaeli, Trabzon, Rize gibi illerde ise eğitim öğretime cuma günü ara verilmesi kararlaştırılmıştı.
21 Mart pazartesi okullar tatil mi?
Bolu Valisi, ‘Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2022 günü il genelinde: Resmi/özel;Okul öncesi,ilk ve orta okullarda, liselerde,Rehabilitasyon,Halk Eğt.Merkezl. de eğitim-öğretime 1 gün ara verilmesine, Engelli/hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,Karar verilmiştir. ‘ açıklamasını yaptı.Okullar ne zaman 1 hafta tatil olacak 2022?
Okullar ne zaman 1 hafta tatil olacak 2022?Kasım ayında yapılan ilk ara tatil sonrası Ocak ayı sonunda yarıyıl tatili gerçekleştirilmişti. İkinci dönem ara tatil ise 11 Nisan-15 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.
18 Nisan istanbul okullar tatil mi?
18 Nisan istanbul okullar tatil mi?Meteoroloji’den yapılan açıklamada “Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor” denildi. Meteoroloji’nin uyarıları sonrası İstanbul’da okullar yarın için tatil edildi.
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.
21 Mart yarın okullar tatil mi?
21 Mart yarın okullar tatil mi?21 MART PAZARTESİ GÜNÜ İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ? Meteoroloji’den gelen bilgilere göre İstanbul’da kar yağışının 20 Mart Pazartesi günü son bulması bekleniyor. İstanbul Valiliği’nce son yapılan açıklamada da belirtildiği üzere kar tatili 21 Mart Pazartesi gününe kadar sürecek.
21 nisan okullar tatil mi?
21 nisan okullar tatil mi?2021-2022 MEB Eğitim Takvimine göre Nisan ara tatili 11-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Hafta sonu tatilleriyle birlikte 8 günlük bir tatil fırsatı da sizleri bekliyor.