AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

2 ci donem okullar kapanacak mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

2 ci dönem okullar kapanacak mı?​

6 Eylül 2021’de yüz yüze ve tam zamanlı olarak başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk ara tatil kasım ayında tamamlandı. Geçtiğimiz yıllarda uygulamaya geçilen ara tatil ile öğrenciler bir kez daha tatil yapacaklar. 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak.

Artan vakalar yüzünden okullar kapanacak mı?​

Artan vaka sayısıyla birlikte “okullar kapanacak mı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen soruyu yanıtladı, okulların kapanmayacağını belirterek “Tedbirlere daha fazla riayet ederek yüz yüze eğitime devam edeceğiz” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı Son Dakika Uzaktan eğitim kararı aldı 81 ile yazı gönderildi neler oluyor?
MEB Duyurdu! 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve valiliklere gönderilen yazıda evde eğitim hizmetinin velinin talebi ve özel hizmetleri kurulu kararı doğrultusunda evde yüz yüze yapılabileceği gibi uzaktan canlı ders olarak da yapılabilmesine ilişkin taleplerin Bakanlığa intikal ettiği vurgulandı.

MEB Son Dakika okullar kapanacak mı?​

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci süreci yakından takip ediyoruz” dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliği’nde yüz yüze eğitim açıklaması yaptı.

Okulların erken kapanma ihtimali var mı?​

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında okullar okullar erken kapanacak mı sorusuna şu yanıtı verdi: “Tüm sınıfları kapanmış bir sınıf yok tatile erken gitme gibi bir durum da söz konusu değil.
Yüzyüze eğitim bitiyor mu?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların kapanacağı tarihi yayımladığı takvim ile duyurdu. Pandemi sonrası MEB, 2021 -2022 eğitim öğretim yılında, ilkokul, ortaokul ve liselerde tam zamanlı yüz yüze eğitime birinci dönemde başladı. MEB, 15-19 Kasım tarihleri arasında yüz yüze eğitime ara verileceğini duyurdu.
MEB takvimine göre okullarda 2. dönem ara tatili 11 Nisan’da başlayacak, 15 Nisan 2022 tarihinde sona erecek.
2021-2022 online eğitim olacak mı?
Üniversite senatosu 29 Aralık 2021 tarihinden itibaren 9 Ocak 2022 tarihine kadar uzaktan (online) eğitim kararı aldı. Uygulamalı derslerin fiziki ya da uzaktan (online) yapılmasıyla ilgili olarak Fakülte ve Müdürlükler ayrıca karar alacak, kararları zaman yitirmeksizin duyuracak” şeklinde açıklama yaptı.

Geri