- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
1984 Winston ne iş yapıyor?
Winston Smith İngiliz yazar George Orwell tarafından yazılmış Bin Dokuz Yüz Seksen Dört kitabında yer alan bir kurgusal karakterdir. Totaliter bir rejime karşı gelmeye çalışmaktadır. Orwell, karakteri bir her duruma uygun olarak tasarlamış ve onun okuyucuyla bütünleşmesini kolaylaştırmıştır.Slender Blue Nedir?
camel’ın harika yeni sigarası. orta kalınlıklıta (slim/slender/normal). uzun bir süre camel soft/box ve camel tütünü içmiş biri olarak, beni tatmin etti. tek sorunu içiminin biraz kısa sürmesi. şu anda piyasadaki fiyat/performans oranı en yüksek sigaralardan birisi.
Winston Slender Rework kaldırıldı mı?
Winston slender Rework sigarası piyasadan kaldırıldı, uzun süredir yeni sigara bulamadım, alışamadım hiçbirine. Az içen var diye piyasadan kaldırılması gerçekten hayatımı zora soktu, içtiği sigaradan başka sigara içemeyen bir kişi olarak.Winston Slender ne?
bugün markette mavi ve gri renklerini gördüğüm sigara çeşidi. 10 liradan satışa konmuş. ne çok hafif ne de çok ağır olan tam kıvamında içimiyle raflarda bulabileceğiniz yeni sigara.
Camel Slender Gray mi Blue mu?
camel slender gray, kent d-range blue ya göre bir tık daha kalın. ayrıca tütünü daha sıkı sarılmış ve öyle hemencecik bitmiyor. iki sigarayı kıyasladığımızda camel slender gray daha doyurucu diyebiliriz. filtresi parliament filtresi gibi. beyaz ve içe gömük. slender sigaralar içerisinde en içilesi sigara.Night Blue pack ne demek?
bilinenin aksine sert bir sigaradır, alışık olmayan için kömür kokusu gibi gelir. filtresinde kömür bulunur ve filtredeki boşluk sayesinde dişleri sarartmadığı söylenir.sarardı tabi 20 yıldır içince. night blue normal versiyonu, aqua blue ise; light olanıdır. bir de bir zamanlar gece filmi kuşağı vardı.
Winston Slender Rework mentollü mu?
JTI Winston Slender Rework Mentollü Değil! Winston Slender mentollü diye aldığım paketin tamamı mentolsüz çıktı. 10 liradan alırken bugün 12 liraya alınca bir şok yaşadım paketi açıp tümü normal çıkınca ikinci şoku yaşadım ki azımsanacak kadar da az değil bu durumu yaşayanlar.Winston Slender Rework nedir?
ya da tam adıyla winston slender rework, camel soft (bkz: eski camel) kendisini bozduktan sonra üzülerek geçiş yaptığım sigaradır kendisi. bozan camel’in ağır kokusuna çevre eşrafının feveran etmesinden sonra buna bulaştım ,tabii ki bir camel değil ancak en azından kokusu daha az rahatsız edici.