AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

1966 CHP Genel Sekreteri kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

1966 CHP Genel Sekreteri kimdir?​

Cumhuriyet Halk Partisi genel sekreterleri listesi

Halk fıkrasının başkanı ve sekreteri kimdir?​

Partinin Kurucu Kadrosu Partinin Katib-i Umumisi (Genel Sekreteri) Recep (Peker) ve Parti Genel Başkanı Mustafa Kemâl.
Nato’nun şimdiki genel sekreteri kimdir?
Genel Sekreter ittifakın çalışmalarını koordine eder ve Kuzey Atlantik Konseyi’nin başıdır. Mevcut Genel Sekreter daha önce Norveç başbakanı olan Jens Stoltenberg’dir.
2021 NATO Genel Sekreteri kimdir?
Jens Stoltenberg, (d. 16 Mart 1959), Norveçli siyasetçi ve NATO’nun 13. Genel Sekreteri.

AK Parti Genel Sekreteri kimdir?​

Fatih Şahin (siyasetçi)

Mustafa Hamarat kim?​

Mustafa Hamarat, 21 Temmuz 1972’de Ordu Akkuş’ta doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Zahide’dir. Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında tamamladı.
Fatih Şahin Kimdir?
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Serbest avukat olarak da çalıştı. Mesleğe başladıktan sonra bir süre Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatlığını yaptı. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevinde de bulunan Şahin, 15 Ocak 2009 tarihinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı oldu.
Üniversitelerde Genel Sekreter kim tarafından atanır?
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun “Atamalar” başlıklı 52. maddesinin (a) bendinde; “Genel Sekreter ile daire başkanları, müdürler, hukuk müşavirleri ve uzmanlar, yükseköğretim üst kuruluşlarında ilgili kuruluşların görüşü alınarak Yükseköğretim Üst Kuruluşunun Başkanı, üniversitelerde ise yönetim kurulunun görüşü …
3 Ekim 2016 tarihinde AK Parti’de Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak Genel Başkan yardımcısı oldu. 20 Temmuz 2017 tarihinde AK Parti Genel Sekreteri oldu. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Sekreter olmak isteyen kişilerin üniversitelerin, iki yıllık ‘Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı’ önlisans bölümlerinden mezun olması ve bunun neticesinde de sekreter unvanına hak kazanması gerekmektedir. Böyle bir süreci sorunsuz tamamlayan kişiler sekreter olma imkanına erişme hakkına sahip olurlar.
Genel sekreter olmak için kişinin belli bir eğitim süresi şartı yoktur. Çünkü farklı alanlarda genel sekreterlik yapılabilir. Dolayısıyla eğitim süresi de çalışılacak alana göre değişir. Fakat genel sekreterlerin en az 4 yıl boyunca üniversite eğitimi alması beklenir.
Parti Genel Sekreteri nedir?
Parti sekreteri, Marksist-Leninist modele göre örgütlenmiş siyasi partilerde en yüksek makam. Siyasi partinin hücre adı verilen örgütlere dayandığı leninist parti modelinde her hücrenin üst makamlar ile irtibatı sağlayan bir sekreteri bulunmaktadır.
Kasım Gülek neden öldü?
Kasım Gülek, 19 Ocak 1996’da nefes darlığı tedavisi gördüğü Washington’daki Walter Reed Askeri Hastanesi’nde 91 yaşında öldü.

Geri