AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

19 Subat hangi ozel gun?

Editör

Yeni Üye

19 Şubat hangi özel gün?​

ÖNEMLİ GÜNLER VE HAFTALAR
OCAK
25 – 31 Ocak | Cüzzam Haftası
26 Ocak 2017 Perşembe | Dünya Gümrük Günü
ŞUBAT
19 Şubat 2017 Pazar | Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü

19 Martta neler oldu?​

Tarihte yolculuk : 19 Mart
19 Mart 1945 | Sovyetler Birliği, bir nota ile 1925 tarihli Türk-Sovyet Dostluk ve Saldırmazlık Paktı’nı yenilemeyeceğini bildirdi.
19 Mart 1915 | Güneş sistemi gezegenlerinden Pluto’nun ilk fotoğrafı çekildi. Ancak bunun yeni bir gezegen olduğu anlaşılmadı.

19 Şubatta kimler doğdu?​

19 Şubatta kimler doğdu?
Doğumlar
- 1473 – Mikolaj Kopernik, Polonyalı astronom (ö.
- 1618 – Johannes Phocylides Holwarda, Friz astronom, doktor ve filozof (ö.
- 1660 – Friedrich Hoffmann, Alman fizikçi ve kimyacı (ö.
- 1717 – David Garrick, İngiliz oyuncu, oyun yazarı, tiyatro yöneticisi ve yapımcısı (ö.
- 1817 – III.

18 Şubat Dünya Ne günü?​

18/02/1745 | Alessandro Volta, İtalyan fizikçi (ö. 1827)
18/02/1856 | Islahat Fermanı yayınlandı
18/02/1878 | II. Abdülhamit Mebusan Meclisini süresiz olarak kapattı ve Meşrutiyet rejimine son vererek, yönetime tek başına egemen oldu.
18/02/1885 | Mark Twain’in Huckleberry Finn’in Maceraları adlı kitabı ilk kez yayımlandı.

19 Şubat Kova mı balık mı?​

19 Şubat tarihinde dünyaya gelen kişilerin burçları hava grubuna ait bir burç olan, Kova burcu oluyor.

19 Mart hangi burç kadını?​

19 Mart hangi burç kadını?
19 Mart tarihinde doğan bir kişi balık burcudur. 19 Mart Hangi Burçtur? Burçlar ayın 20, 21 ve 22. Günlerinde değişmektedir. 20 Şubat ve 20 Mart arası doğanlar balık burcudur.
19 Mart 1919 ne oldu?​
TürkMilleti Birinci Dünya Savaşı sonrasında kötüleşen koşullar içinde kurtuluş çareleri ararken büyük bir lider Mustafa Kemal Atatürk ortaya çıktı ve Samsun’a ayak basarak “Kurtuluş” yolunu açtı. Dolayısıyla Atatürk’ün 16-19 Mayıs 1919 İstanbul’dan başlayan yolculuğu bir kurtuluş dönemini simgeler.
19 Şubat Ne Günü 2022?​
19 Şubat 2022 tarihinin Cumartesi gününe denk geldiği bilgisini bu sayfada paylaştık. Bu tarihle ilgili çok kapsamlı (hangi burç, ölenler, doğanlar, olaylar, ayın görüntüsü, hicri gün.. vb.) bilgi ve bağlantılara ulaşmak için aşağıdaki sayfamızı ziyaret edebilirsin.

18 Şubat tarihinde neler oldu?​

18 Şubat tarihinde neler oldu?
18 Şubat Dünya Asperger Sendromu Günü.

20 Şubat hangi önemli gün?​

BM Genel Kurulu, 2007 yılında 20 Şubat’ı Dünya Sosyal Adalet Günü olarak ilan etmişti. Her yıl 20 Şubat günü Dünya Sosyal Adalet Günü olarak kutlanıyor ve dünyada adaletsizliğe maruz kalan insanlar için dikkat çekiliyor. BM her yıl yeni bir tema belirliyor.

19 Şubat hangi Yükselen?​

19 Şubat Yükseleni Yükseleni Kova burcu olan kişilerin özelliklerinden birisi de çok dürüst olmalarıdır. Tüm burçlar arasında yükseleni Kova burcu olan kişiler, aynı zamanda daha dürüst olan kişilerdir.

20 Şubat Kova mı?​

20 Şubat Kova mı?
20 Şubat burcu Balık’tır. 20 Şubat günü doğanların burcu Balık burcu olmaktadır. 20 Şubat – 20 Mart tarihleri arasında doğanların burcu Balık’tır.

19 Şubat, Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü'dür. Bu özel gün, Milli Eğitim Vakfı'nın kuruluşunun anısına her yıl 19 Şubat'ta kutlanmaktadır. Milli Eğitim Vakfı, eğitim alanında destek sağlayan kuruluşlar arasında yer almaktadır ve eğitimin geliştirilmesine, öğrencilere yardım sağlanmasına önemli katkılar sunmaktadır.

19 Şubat'ta doğanların burcu ise Kova'dır. Kova burcu, hava grubuna ait bir burç olup, genellikle yenilikçi, özgür ruhlu, hayalperest ve insanları önemseyen kişilik özellikleri ile tanınır. Yükseleni Kova burcu olan kişiler genellikle dürüst, özgün düşünen ve toplumda fark yaratan kimseler olarak bilinirler.

20 Şubat ise Balık burcudur. Balık burcu insanları genellikle duygusal, hayalperest, sempatik ve anlayışlı kişilerdir. 20 Şubat - 20 Mart tarihleri arasında doğanlar Balık burcuna sahip olurlar.

Her iki burcun özellikleri de astrolojiye göre belirli niteliklere sahip olmalarıyla tanımlanır. Burçlar, kişilik özellikleri, karakteristik özellikler ve davranış kalıpları bakımından insanların birbirinden farklı özellikler göstermesini sağlayan bir göstergedir.

Özetle, 19 Şubat Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü'nü kutlarken, Kova burcu ve Balık burcuna sahip olan kişilerin genel özellikleri hakkında da bilgi sahibi olduk. Bu özel günleri ve burçları daha yakından tanımayı umarım.

Geri