19 Mayıs Üniversitesi ne zaman açılacak?
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Takvimi(Samsun Üniversitesi Senatosunun 21.06.2021 tarih ve 2021/58 sayılı kararı doğrultusunda; 2021/2022 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim-öğretime başlayacak olan Samsun Üniversitesi öğrencilerinin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile karşılıklı yapılan protokol kapsamında …19 Mayıs Üniversitesi ders kayıtları ne zaman başlıyor?
Elektronik Kayıt Tarihleri : 04 – 08 Eylül 2021 E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup; bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin ayrıca Üniversiteye gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.
OMÜ Öğrenci işleri kaça kadar açık?
Samsun Valiliğinin kararı uyarınca Üniversitemizde mesai saatleri 08.00 – 17.00 olarak belirlenmiştir.
OMÜ online mı?
Dünyayı saran Yeni Tip Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Onokuz Mayıs Üniversitesinde ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeydeki bütün teorik dersler ile uygulamalı derslerin teorik kısımları, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren çevrim içi olarak oluşturulan sanal sınıflarda yürütülecektir.19 Mayıs Üniversitesi Ne zaman Açılacak 2021?
2021-2022 eğitim öğretim yılı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademik takvimi ve sınav tarihleri ne zaman, üniversite ne zaman açılacak detaylar haberimizde…
Çomü Ne zaman Açılıyor 2021?
Lütfen Bekleyiniz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi ders kayıtları nasıl yapılır?
Evet.Öncelikle başarısız olduğunuz ders/dersler ve kredi sınırları içinde alt yarıyılda almadığınız dersleri alıp seçerek kayıt yaptırmanız gerekmektedir.19 Mayıs Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021?
OMÜ yüz yüze eğitim olacak mı?
– Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Akademik takvimde belirlenen süreç içinde yüz yüze eğitim başlayacak. Bütün sınavlarımız yüz yüze olacak.
Öğrenci işleri daire başkanı ne iş yapar?
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının görevleri: a) Öğrencilerin yeni kayıt, kabul ve ders durumları ile ilgili gerekli işleri yapmak, b) Mezuniyet, kimlik, burs, mezunların izlenmesi işlemlerini yürütmek, c) Benzeri diğer görevleri yerine getirmektir.Omu yüz yüze mi?
– Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Akademik takvimde belirlenen süreç içinde yüz yüze eğitim başlayacak. Bütün sınavlarımız yüz yüze olacak.
Omu Bahar Dönemi yüz yüze eğitim olacak mı?
Dr. Yavuz Ünal, “Akademik takvimde belirlenen süreç içinde yüz yüze eğitim başlayacak. Bütün sınavlarımız yüz yüze olacak. Uzaktan sınav olmayacak” dedi.Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 15. OMÜ Tanıtım Günleri Samsun’un Atakum ilçesi Çobanlı İskelesi’nde açılış töreni ile başladı.