AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

183 Sosyal Yardim kimler alabilir?

Editör

Yeni Üye

183 Sosyal Yardım kimler alabilir?​

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çağrı Merkezlerinden Alo 183 Sosyal Destek Hattı aracılığı ile aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ile gaziler ve gazi yakınlarına yönelik hizmetlere ilişkin çağrılar değerlendirilerek rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunulmaktadır.

Telefon spam ayarları nasıl yapılır?​

Telefon spam ayarları nasıl yapılır?
Arayan kimliği ve spam korumasını kapatma veya tekrar açma
- Cihazınızda Telefon uygulamasını açın.
- Diğer seçenekler Ayarlar. Spam ve Arama Filtreleme’ye dokunun.
- Arayan ve spam kimliğini göster’i açın veya kapatın.
- İsteğe bağlı: Telefonunuzda spam aramaları engellemek için “Spam çağrıları filtrele”yi açın.

144 Sosyal Yardım kimler alabilir?​

144 Sosyal Yardım kimler alabilir?
Alo 144 hattı ile ise sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarınca yürütülen şartlı eğitim, sağlık yardımları, kömür yardımı, gıda yardımı, engelli aylığı, eşi vefat eden kadınlara yapılan yardımlar, tüp bebek yardımı, barınma yardımı gibi yardımlarla proje destekleri hakkında yapılan her türlü talep, öneri ve …

Engellenen arama ne demek?​

Çağrı almak istemediğiniz telefon numaralarını engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz numara sizi aramaya çalıştığında, telefonunuz bu çağrıyı otomatik olarak reddeder.

Spam nasıl atılır?​

Spam nasıl atılır?
Instagram’da spam atmak için kullanıcıyı öncelikle şikayet etmeniz gerekir. Rahatsız olduğunuz ve İnstagram kurallarına aykırı hareket ettiğini düşündüğünüz bir instagram kullanıcısına spam atmak için kullanıcının profiline girip sağ üst tarafta bulunan noktaya tıklayarak şikayet et butonunu seçmeniz gerekir.

Spamdan kurtulmak için ne yapılır?​

Spamdan kurtulmak için ne yapılır?
İNSTAGRAM SPAM KALDIRMA
- Spamdan kurtulmak için müstehcen fotoğraflar ve videolar paylaşmayın bunlar varsa kaldırınız.
- Diğer hesaplarda, sayfalarda rahatsız edici yorumlar yapmayın.
- Beğeni, takip etme, takipten çıkarma, hashtag bunlara dikkat ediniz bunları kullanıcı limitleri doğrultusunda kullanın.

Spam engelleme nasıl yapılır?​

Bir görüşmeyi engelleme ve bildirme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Mesajlar uygulamasını açın.
- Bildirmek istediğiniz görüşmeye dokunup basılı tutun.
- Engelle Spam bildir. Tamam’a dokunun.

Alo 183 ve Alo 144 sosyal yardım hatları hakkındaki bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu hatlar, ihtiyaç sahibi kişilere rehberlik, danışmanlık ve yardım hizmetleri sunmaktadır.

Telefon spam ayarlarıyla ilgili bilgileriniz de oldukça faydalı. Spam aramaları engellemek ve cihazınızı korumak için telefonunuzdaki ayarları doğru şekilde yapılandırabilirsiniz. Ayrıca engellenen aramalar konusunda da bilgilendirme yaparak, istenmeyen numaraları engelleyerek çağrıları otomatik olarak reddedebileceğinizi belirtmişsiniz.

Spam ile ilgili sorun yaşayanların yapabileceği adımları da detaylı bir şekilde paylaşmışsınız. Özellikle Instagram gibi platformlarda spam içeriklerle karşılaşıldığında, profil sahiplerini şikayet etmek ve spam içeriklerden kaçınmak önemli bir adımdır.

Sorulara verdiğiniz detaylı yanıtlar sayesinde, sosyal yardım hakkında bilgi verirken aynı zamanda spam konusuna da değinerek faydalı bilgiler sunmuş oldunuz. Teşekkür ederim. Eğer başka konularda da yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri