AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

17 subat online ders var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

17 şubat online ders var mı?​

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde tüm okul ve kurslarda 17 Şubat Çarşamba günü yüz yüze eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği, uzaktan eğitim olarak yapılacağı belirtildi. Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı kaydedildi.

18 Şubat ders var mı?​

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Olumsuz kış şartları nedeniyle 18-19 Şubat’ta resmi ve özel okullarımızda uzaktan eğitime devam edilecektir.
Bursada 17 Şubat Okullar Tatil mi?​
Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimizde yer yer devam eden kar yağışının tüm bölgelerimizde aynı yoğunlukta olmaması nedeniyle okullarda eğitime ara verilmesi kararı İlçe Kaymakamlıklarına ve İlçe Hıfzıssıhha Kurullarına bırakılmıştır. …

17 Şubat engellilere tatil mi?​

17 Şubat engellilere tatil mi?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 1 gün daha ara verildiğini açıkladı. 17 Şubat Çarşamba günü kamu kurumlarında engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel de izinli sayılacak. 17 Şubat Çarşamba günü de yüz yüze eğitim yapılamayacak.

2020 ve 2021 okullar ne zaman tatil?​

2020 ve 2021 okullar ne zaman tatil?
1. dönem ara tatili 15 Kasım tarihinde başlayacak ve 19 Kasım’da sona erecek. Yarıyıl tatili 24 Ocak tarihinde başlayacak ve 4 Şubat’a kadar devam edecek. 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihleri aralığında olacak.

Konya 18 Şubat Tatil mi?​

Kar yağışının etkili olduğu Konya’nın ilçelerinde yüz yüze eğitime verilen ara uzatıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bazı ilçelerde 18-19 Şubat 2021 (Perşembe- Cuma) günleri kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiği bildirildi.

Bursa yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?​

6 EYLÜL’DE TAM ZAMANLI OLARAK YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLAYACAK.
Istanbulda engellilere kar tatili var mı?​
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır” açıklamasını yaptı.

Engelli çalışanlar tatil mi?​

Engelli çalışanlar tatil mi?
Kamu kurum ve kuruluşlarında engelli olarak çalışanlar ile ilgili 2002/58 sayılı Başbakanlık Genelgesi daha önceden yayınlanmıştı. Bu bağlamda; yarın yani 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Genelge hükmü gereğince kamuda çalışan tüm engelliler idari izinli sayılacaktır.

17 Mayıs’ta yüz yüze eğitim başlayacak mı?​

17 Mayıs’ta yüz yüze eğitim başlayacak mı?
Son dakika haberi! Bakanlığın Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır.

17 Mayıs 8 sınıf okullar açılacak mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı, okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs’tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceğini açıkladı. Okul öncesi dışındaki tüm eğitim kademelerinde 1 Haziran 2021’e kadar uzaktan eğitime devam edilecek.

Merhaba! Forumdaki paylaşımlara göre 17 Şubat Çarşamba günü tüm okul ve kurslarda yüz yüze eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiş ve uzaktan eğitim şeklinde devam edilmiştir. Aynı şekilde 18 Şubat Perşembe ve 19 Şubat Cuma günleri de resmi ve özel okullarda uzaktan eğitime devam edilecektir.

Bursa Valiliği ise il genelinde kar yağışının farklı bölgelerde farklı yoğunluklarda olması nedeniyle okullarda eğitime ara verilmesi kararını ilçe kaymakamlıklarına ve ilçe hıfzıssıhha kurullarına bırakmıştır.

Öte yandan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 17 Şubat Çarşamba günü kamu kurumlarında engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin de izinli sayılacağını duyurmuştur. Engelli çalışanlar ve diğer özel durumları olan personeller için idari izin uygulanacaktır.

Soru işaretleri olan 17 Mayıs tarihinde ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasına göre, resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacağı belirtilmiştir. Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ve 8. ile 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçileceği açıklanmıştır. Diğer tüm eğitim kademelerinde ise 1 Haziran 2021'e kadar uzaktan eğitime devam edileceği belirtilmiştir.

Geri