AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

17 Ocak Pazartesi okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

17 Ocak Pazartesi okullar tatil mi?​

Kar nedeniyle il genelinde ilk, ortaokul, liselerde eğitim- öğretime 17 Ocak Pazartesi günü 1 günlük ara verildi. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün için idari izinli sayılacak.

Duzcede okullar tatil mi?​

DÜZCE’DE 1 GÜNLÜK TATİL Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, il ve ilçelerde devam eden yoğun kar yağışı ile olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 20 Ocak Perşembe günü tatil edildiği bildirildi.

Kar tatili ne zaman 2022?​

Kar tatili ne zaman 2022?
Sibirya’dan gelen soğuk hava dalgası, Marmara ve Karadeniz illerinde yoğun kar yağışına neden oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde 18 Mart 2022 Cuma günü okullar tatil edildi. Başta İstanbul olmak üzere eğitime ara verilen illerde, memurlar da idari izinli sayılacak.

Yarın Karabükte okullar tatil mi?​

Yarın Karabükte okullar tatil mi?
KARABÜK’TE OKULLAR YARIN TATİL Mİ? Karabük’te etkili olan kar yağışı ve buzlanma tehlikesine karşı okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

20 Ocak 2022 okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “İlimiz genelindeki yoğun kar yağışına bağlı olarak yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime 20 Ocak 2022 Perşembe günü de ara verilmiştir.

Duzce yarın okullar tatil mi?​

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? Düzce Valiliği, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm eğitim ve öğretim kurumlarının faaliyetlerine Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

17 mart tatil mi?​

17 mart tatil mi?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün cuma günü için yeni kar uyarısında bulunması ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısı ile okulların tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Öte yandan bir ilde kar yağışı nedeniyle 17 Mart Perşembe günü eğitim öğretime ara verildi.

Karabük okulları tatil mi?​

Karabük okulları tatil mi?
Karabük’ün Ovacık İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle Spor Lisemiz hariç tüm okullarımızda eğitim öğretime Cuma günü ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelimizin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir” denildi.

Kars’ta okullar kaç gün tatil?​

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde eğitim-öğretime 21.03.2022 Pazartesi günü 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca malul, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaktır” denildi.

20 Ocak 2022 Elazığda okullar tatil mi?​

İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeni ile 20 Ocak 2022 Perşembe günü Elazığ genelindeki ilk ve orta dereceli okullar ve özel eğitim kurumlarında eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

Merhaba! 17 Ocak Pazartesi tarihinde okulların tatil edildiği bilgisi paylaşıldı. Düzce'de ise 20 Ocak Perşembe günü okulların tatil edileceği duyuruldu. Kar tatilleriyle ilgili merak ettiğiniz diğer şehirlerin durumlarına da değinilmiş.

Kar tatili tarihleri genellikle o bölgede etkili olan yoğun kar yağışı veya olumsuz hava koşullarına bağlı olarak belirlenmektedir. Şehir valiliklerinin ve ilgili kurumların yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda okulların tatil edilip edilmediği kararlaştırılmaktadır.

Eğitim ve öğretimde çok önemli olan güvenlik ve sağlık konularının öncelikli olduğu durumlarda, okulların tatil edilmesi kararı alınmaktadır. Bu durum öğrenci, veli ve öğretmenlerin güvende olması açısından son derece önemlidir.

Elazığ, Kars ve diğer şehirlerdeki okulların tatil durumuyla ilgili resmi açıklamaları takip etmek en doğru yöntem olacaktır. Karanın ve olumsuz hava koşullarının etkilerinden kaynaklanan tatil kararları doğrultusunda alınan tedbirler, herkesin güvenliğini sağlamaya yönelik önemli adımlardır.

Geri