AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

17 Mart okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

17 Mart okullar tatil mi?​

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün cuma günü için yeni kar uyarısında bulunması ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısı ile okulların tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Öte yandan bir ilde kar yağışı nedeniyle 17 Mart Perşembe günü eğitim öğretime ara verildi.
18 Mart kar tatili olur mu?
Sibirya’dan gelen soğuk hava dalgası, Marmara ve Karadeniz illerinde yoğun kar yağışına neden oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde 18 Mart 2022 Cuma günü okullar tatil edildi. Başta İstanbul olmak üzere eğitime ara verilen illerde, memurlar da idari izinli sayılacak.

Düzce okul tatil mi?​

Düzce’de kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde okullar tatil edildi. Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı. Engelli ve hamile kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayılmasına karar verildi.
15 Mart kar tatili Var mı?
Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Hangi illerde okullar tatil 17 Mart?​

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitim yapılmayacak.
17 Mart nereler tatil?
Açıklamada, ilçedeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin 17 Mart Perşembe günü tatil edildiği, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

18 Mart 2022 de okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları kapsamında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 18 Mart 2022 Cuma günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği kaydedildi.
18 Mart hangi illerde okullar tatil?
Öte yandan eğitime ara verilen iller arasında, Erzincan, Düzce, Samsun, Rize Giresun, Trabzon, Kastamonu’nun 2 ilçe ve Kocaeli’nin bazı ilçeleri yer aldı. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle kar tatili olan iller valiliklerin sosyal medya hesaplarından açıklanıyor.

Düzce’de okullar yarın tatil mi?​

DÜZCE’DE 1 GÜNLÜK TATİL Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, il ve ilçelerde devam eden yoğun kar yağışı ile olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 20 Ocak Perşembe günü tatil edildiği bildirildi.
Duzce yarın okullar tatil mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ? Düzce Valiliği, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm eğitim ve öğretim kurumlarının faaliyetlerine Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

14 Mart okullar tatil mi?​

Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.
16 Mart da okullar tatil mi?
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 16 Mart 2022 Çarşamba günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerimizde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim (Lise, Halk Eğitim, RAM, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri dahil) 1 gün tatil edilmiştir.

18 Mart günü okullar tatil mi?​

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale’de okullar 1 gün tatil edildi.
18 Mart Çanakkale Zaferi Resmi Tatil mi?
Çanakkale Zaferi yıldönümü olan 18 Mart tarihi resmi tatil takviminde yer almıyor, 18 Mart günü okullar, kamu kurum ve kuruluşları normal mesai saatlerinde çalışacak.

Geri