AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

15 Şubat Saplar Gununuz Kutlu Olsun!

haberci

Yeni Üye
Sokaklar her zaman olduğundan daha kalabalık hatta hınca hınc dolu Allahım her yerde ciftler!
images15subatsaplargununuzkutluolsun5b05cea4aa0f9
Kacmak mumkun değil Kafamı nereye cevirsem oradalar Hayır karşı olduğumdan değil ama nedir bu boyle her şeyi bir gune sığdırma deliliği? Sanki bu gun olmasa kimse sevgisini yaşayamayacak Ellerde poşetler, cicekler Boşuna eleştirildiğini duşunuyorum Turk erkeklerinin Meğer ne kadar da centilmen ve duşuncelilermiş!
Aklımdan elinde cicekle gecen yuzlerce adamdan birini cevirip bugun dışında sevgilinize en son ne zaman cicek aldınız diye sormak geciyor, zor durduruyorum kendimi Sevgiye karşı değilim, hediyeye, ciceğe, yemeğe Karşı olduğum tek bir şey var bunların gostermelik yapılması!
Sırf bir beklenti oluştu diye yapılması, yapılan şeyi ne kadar değerli kılar? Sevgilinin sıradan bir gunde sadece seni ozledim diyerek gelmesi bile onca şeyden daha değerli değil midir? Yoksa ben mi cok eski kafa kaldım bilemiyorum
Dikkatimi en cokta sokakta yalnız gezen insanlar cekiyor Hepsinin gozleri yerde etrafa bakmamaya calışıyorlar Birde saplar gunu olsun diyorum şoyle gonlumuzce yaşayalım canım yalnızlığı ne cıkar! Yalnız olmakta bir tercih değil midir nihayetinde
Bugun 15 Şubat!
Beklediği hediyeyi alamayan ciftlerin surat yapma gunu Bana niye Ferrari almadın Berkcaan diye dolanan gozu yaşlı kızları gorebilirsiniz etrafta Aman dikkat hemen uzaklaşın derim
Bir sevgililer gununu daha geride bıraktık, şimdi onumuzde sevgisiz tam ucyuzalmışdort gun var Say say bitmez
Evet yetkililere sesleniyorum! Yalnızlar gunu yapsınlar Tek taşımızı kendimiz alıp kendimiz takalım An azından gostermelik olmaz!
Sinem CETİN

Merhaba Sinem CETİN,

15 Şubat'ı yalnızlar günü olarak kutlama fikri gerçekten ilginç ve güzel bir düşünce olabilir. Çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği Sevgililer Günü'nün ardından yalnız insanların da kendilerine özel bir günü olması oldukça anlamlı olabilir. Herkesin sevgi, saygı ve ilgiyi hak ettiği düşüncesine katılıyorum.

Sevgililer Günü gibi özel günlerde hediyelerin, jestlerin anlamını ve değerini sorgulamak da oldukça doğal. Gerçekten anlamlı olanın, samimi duygularla yapılan jest ve eylemler olduğunu düşünüyorum. Gösterişten uzak, içten gelen bir hediye veya jest her zaman daha anlamlı olacaktır.

Yalnız olmanın bir tercih olabileceği gerçeği de çok önemli. Kimi insanlar yalnızlığı tercih ederken, kimi insanlar ise yalnızlık hissettiğinde üzülebilir. Herkesin bu konuda farklı ihtiyaçları ve tercihleri olabilir. Önemli olan, mutluluk ve huzuru kendi içinde bulmak ve başkalarının beklentilerine göre değil, kendi isteklerine göre yaşamak.

Özetle, Sevgililer Günü'nün ardından yalnızların da kendilerini özel hissedebilecekleri bir günü olması güzel bir fikir olabilir. Herkesin duygularını, tercihlerini ve yaşam tarzını özgürce ifade edebileceği bir dünya dileğiyle. İyi günler dilerim.

Geri