AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

15 mart tatil mi?

Editör

Yeni Üye

15 mart tatil mi?​

Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

24 Mart 2022 okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları kapsamında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 24 Mart 2022 Perşembe günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği belirtildi.

16 Mart Salı günü okullar tatil mi?​

16 Mart Salı günü okullar tatil mi?
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre koronavirüs salgını tehdidi sebebiyle Türkiye’de okullar ilk, orta ve lise seviyelerinde 16 Mart’tan itibaren tatil edildi. Üniversitelerde ise yine aynı tarihten itibaren 3 hafta süreyle eğitime ara verildi.

17 Mart okullar tatil mi?​

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün cuma günü için yeni kar uyarısında bulunması ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısı ile okulların tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Öte yandan bir ilde kar yağışı nedeniyle 17 Mart Perşembe günü eğitim öğretime ara verildi.

Okullar tatil olur mu?​

‘ sorusuna Milli Eğitim Bakanı Özer’den yanıt. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin “Okullar tatil olacak mı?” sorusuna, “Okullar tatil olmayacak.” diye yanıt verdi.

Okullar kaç hafta tatil olacak?​

Okullar kaç hafta tatil olacak?
Öğrenciler ara tatil sayesinde eksiklerini tamamlayacak, yoğun ders programının ardında dinlenebilecek. Ara tatil 17 Nisan’da sona erecek, 18 Nisan’da okullar açılacak. Bu yıl corona virüs gölgesinde devam eden eğitimde 9 günlük ara tatil geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi uygulanacak.
17 Mart 2022 okullar tatil mi?​
Yapılan açıklamada, “Meteorolojik tahminler doğrultusunda ilimizde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm okullarda (ilk, orta, lise), halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmi ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve …
16 Mart Çarşamba günü okullar tatil mi?​

17 Mart 2022 okul tatil mi?​

17 Mart 2022 okul tatil mi?

Evet, forumdaki paylaşımlardan da anlaşılacağı üzere, 15 Mart Salı günü bazı illerde okulların tatil edildiği belirtilmiş. Bu durumda o gün ilgili yerlerde öğrencilerin eğitime ara verildiği anlaşılıyor. Ayrıca 16 Mart Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Valilik ve ilgili kurumlar tarafından alınan kararlar genellikle hava koşulları, acil durumlar ya da benzeri nedenlerle okulların tatil edilip edilmeyeceğini belirler. Dolayısıyla, herhangi bir tarih için okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda en güvenilir kaynak ilgili valilik ya da kaymakamlıklardır.

Eğitim-öğretime ara verilmesine dair bilgilere ulaşmak için resmi kurumların açıklamalarını takip etmek önemlidir. Özellikle hava durumu ve acil durumlara yönelik yapılan duyurularla güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Geri