AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

15 Mart Sali gunu okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

15 Mart Salı günü okullar tatil mi?​

Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

14 15 Mart okullar tatil mi?​

14 15 Mart okullar tatil mi?
Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde bugün eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

Sürücü kursu KDV oranı 2021 uzatıldı mı?​

Sürücü kursu KDV oranı 2021 uzatıldı mı?
Bu Karar ile düşürülen KDV oranlarının uygulama süresi bir kez daha uzatılarak 30/9/2021 olarak belirlenmiştir. Buna göre, 30/9/2021 tarihine kadar aşağıdaki hizmetler için % 8 KDV oranı uygulanacaktır.

22 Mart Salı günü okullar tatil mi?​

Kar yağışının süreceği bilgisi üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Alaçam, Asarcık, Ayvacık, Ladik, Salıpazarı, Terme ve Yakakent ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ‘salı’ günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

16 Mart 2022 okullar tatil mi?​

16 Mart 2022 okullar tatil mi?
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 16 Mart 2022 Çarşamba günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerimizde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim (Lise, Halk Eğitim, RAM, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri dahil) 1 gün tatil edilmiştir.

14 Mart hangi illerde okullar tatil?​

14 Mart hangi illerde okullar tatil?
Bölgede kar yağışı nedeniyle, Rize, Giresun ve Ordu’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime yarın ara verildi. Bu kentlerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.
14 Mart İstanbul okullar tatil mi?​
İstanbul’da 14 Mart 2022 Pazartesi günü okullar tatil değil. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün yüz yüze eğitim için okula gitti. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul için, “Kıymetli Hemşerilerim; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre, İstanbul’da turuncu alarm kalktı.

2022 14 Mart okullar tatil mi?​

2022 14 Mart okullar tatil mi?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.

Sürücü kursu KDV indirimi uzatıldı mı?​

Sürücü kursu KDV indirimi uzatıldı mı?
Özel kurs ve okullarda uygulanan KDV (%1) uzatılmadı. Daha önce belirlendiği üzere % 1 KDV uygulama süresinin sonu 30/06/2021’dir. BAZI HİZMET SEKTÖRLERİNDE UYGULANMAKTA OLAN KDV ORANLARI VE KİRA ÖDEMELERİNDEN YAPILAN STOPAJ ORANI %10 OLARAK YENİDEN DEĞİŞMİŞTİR.

KDV indirimi 2021 bitti mi?​

Bazı Mal ve Hizmetlere Uygulanmakta Olan Katma Değer Vergisi Oranı İndirimi 30 Eylül 2021 Tarihine Kadar Uzatıldı şeklinde değiştirildi. indirimli oranlar uygulanacaktır.

22 Mart Samsun okullar tatil mi?​

22 Mart Samsun okullar tatil mi?
Yurt genelinde soğuk ve yağışlı hava etkili olurken özellikle doğu bölgeleri için kar uyarısı yapıldı. 22 Mart Salı günü bazı illerde eğitim öğretime ara verilirken gözler çarşamba gününe çevrildi.

24 Mart 2022 okullar tatil mi?​

24 Mart 2022 okullar tatil mi?
Valilikten yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları kapsamında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 24 Mart 2022 Perşembe günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği belirtildi.

15 Mart Salı günü ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki resmi ve özel eğitim kurumlarında tatil olacak. Kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesine karşı riskleri engellemek amacıyla eğitime 1 gün ara verilecek.

14 Mart'ta da valilik tarafından alınan karar doğrultusunda il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtilmiştir.

Benzer şekilde diğer tarihlerde de olumsuz hava şartları nedeniyle bazı illerde eğitim-öğretime ara verildiği duyurulmuş.

Sürücü kurslarına KDV oranlarına dair bilgi de verilmiş. 2021'de düşürülen KDV oranlarının uygulama süresi 30 Eylül 2021'e kadar uzatılmıştır.

Eğitim takvimiyle ilgili diğer tarihlerde de benzer şekilde valiliklerin, milli eğitim müdürlüklerinin aldığı kararlar doğrultusunda tatil durumları açıklanmış. Kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına bağlı olarak okullarda eğitime ara verilme kararları alınmış.

Soru ve detaylarınız için paylaşımdaki bilgiler doğrultusunda size yardımcı olmaya devam edebilirim.

Geri