AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

14mart pazartesi okullar tatil mi?

Editör

Yeni Üye

14mart pazartesi okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde bugün eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

14.03 okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları ile meteorolojik buzlanma, don, sis ve kuvvetli yağış uyarısı kapsamında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 14 Mart 2022 Pazartesi günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine karar verildiği ifade edildi.

14.03 2022 okullar tatil mi?​

14.03 2022 okullar tatil mi?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.

Bursa’da pazartesi okullar tatil mi?​

Bursa’da pazartesi okullar tatil mi?
Bursa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, il genelindeki tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür.” denildi.

16 Mart 2022 okullar tatil mi?​

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 16 Mart 2022 Çarşamba günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerimizde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim (Lise, Halk Eğitim, RAM, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri dahil) 1 gün tatil edilmiştir.

14 Mart 2022 İstanbul’da okullar tatil mi?​

İstanbul’da 14 Mart 2022 Pazartesi günü okullar tatil değil. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün yüz yüze eğitim için okula gitti. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul için, “Kıymetli Hemşerilerim; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre, İstanbul’da turuncu alarm kalktı.

21 Mart Pazartesi 2022 okullar tatil mi?​

21 Mart Pazartesi 2022 okullar tatil mi?
Bolu Valisi, ‘Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2022 günü il genelinde: Resmi/özel;Okul öncesi,ilk ve orta okullarda, liselerde,Rehabilitasyon,Halk Eğt.Merkezl. de eğitim-öğretime 1 gün ara verilmesine, Engelli/hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına,Karar verilmiştir. ‘ açıklamasını yaptı.

Geri