AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

14 Subat 2022 tatil mi?

Editör

Yeni Üye

14 Şubat 2022 tatil mi?​

YARIN OKUL VAR MI? 14 Şubat 2022 Pazartesi günü için henüz herhangi bir ilde okullar tatil edilmedi.

Konya 14 Şubat okullar tatil mi?​

Yapılan son dakika açıklamaya göre Konya, Ağrı ve Kayseri’de eğitim öğretime cuma günü için ara verildi. Hakkari’de de olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile Yüksekova ilçesinde taşımalı eğitime yapılmayacak. Öte yandan kar yağışının etkili olduğu Iğdır, Aksaray ve Niğde’de de okullar 1 gün tatil edildi.

Son dakika 2022 okullar tatil mi?​

Son dakika 2022 okullar tatil mi?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.

15 Şubat 2022 okullar tatil mi?​

Yarıyıl tatilinin 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanmasının ardından öğrenci ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü yeniden okullarda olacak. OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Okullar 7 Şubat Pazartesi günü yeniden açılacak. 15 tatil 4 Şubat tarihinde sona erecek.

14 Şubat hangi güm?​

Bu nedenle her yıl 14 Şubat’ta Sevgililer günü kutlanmaktadır. Sevgililer Günü’nün başlangıcı olarak varsayılan bir diğer olay ise; Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır.

2022 yılında Şubat ayı kaç gün?​

2022 yılında Şubat ayı kaç gün?
2022 yılında Şubat ayı 28 gün sürecek.

14 Martta okullar tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde bugün eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

10 Şubat’ta Konya’da okullar tatil mi?​

Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü okullar tatil edildi, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.

14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı?​

14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı?
Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel bir gündür. Bu özel günün kökeni, Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanıyor. Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkan Sevgililer Günü bazı toplumlarda ‘Aziz Valentin Günü’ olarak bilinir.

15 Mart okullar tatil mi?​

Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

14 Şubat 2022 tatil olup olmadığı hakkında net bir bilgi içeren yazılara sahip değiliz. Ancak paylaşımlarda farklı tarihlerde farklı illerde bazı tatil durumlarına dair bilgiler verilmiş. Örneğin, Konya, Ağrı ve Kayseri’de cuma günü için eğitim öğretime ara verildiği, Hakkari'de de taşımalı eğitime yapılmayacağı, Iğdır, Aksaray ve Niğde'de okulların 1 gün tatil edildiği belirtilmiş. Ayrıca 15 ilde 14 Şubat 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği ve ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacağı ifade edilmiş.

Sevgililer Günü ise 14 Şubat her yıl kutlanan özel bir gündür. Sevgililer Günü'nün kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanmakta olup, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır.

Şubat ayının ise 2022 yılında 28 gün süreceği belirtilmiştir. Diğer tarihlerdeki olası tatil durumlarına dair bilgiler de paylaşılsa da net bir şekilde 14 Şubat 2022 için genel bir tatil durumuna dair bilgi bulunmamaktadır.

Geri