AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

14 Ocak dunya ne gunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

14 Ocak dunya ne gunu?​

14 Ocak hangi ünlü doğdu?​

Tarihte Bugün 14 Ocak. Bugün Olan Olaylar, Doğan ve Ölen Ünlüler

12-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen UNESCO 40.Genel Konferansının Sosyal ve Beşeri Bilimler Komisyonunun almış olduğu karar Madde 5.31 doğrultusunda 14 Ocak Dünya Mantık Günü olarak ilan edilmiştir.
14 Ocakta neler olmuş?
1915 – Swakopmund, Güney Afrika birlikleri tarafından işgal edildi. 1923 – Mustafa Kemal, Batı Anadolu’da geziye çıktı. 1923 – Londra – New York arası ilk telefon görüşmesi yapıldı. 1923 – Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, İzmir’de öldü.

14 Ocak’ta kimler doğdu?​

14 Ocak Ne bayramı var?​

Ras-el seni (Yılbaşı), Rumi-(Şemsi) miladi takvime göre yeni yılın başlangıcının 14 Ocak´ta kutlanıyor. 14 Ocak “Ras-el Seni Bayramı”nı (Yeni yıl) kutlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Farklılıkları zenginlik sayan bir anlayış temelinde, birliğimiz ve kardeşliğimizin daim olacağı nice güzel seneler diliyorum.
14 Ocak uzatılsın ne demek?
Bu tür tehlikeli ırkları besleyenlere, hayvanlarını kısırlaştırmak, çip taktırmak ve kayıt altına aldırmak için verilen süre ise 14 Ocak 2022’de doluyor. Bu süre sonunda gerekli işlemleri yaptırmayan hayvan sahiplerine para cezası verilecek, köpeklerine de el konulacak.

15 Ocak hangi tarih?​

14 Ocak 2022 Okullar Tatil mi?​

Bu süre zarfında uzaktan eğitim yapacaktır” denildi. Ayrıca İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Meram ilçesinin bazı mahallelerinde kar yağışı, buzlanma ve uzun süreli elektrik kesintisinden dolayı mağduriyet sebebiyle 14 Ocak 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verildiği, uzaktan eğitim yapılacağı belirtildi.

Geri