AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

14 Mart Pzt tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

14 Mart Pzt tatil mi?​

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle merkeze bağlı köy ve belde okullarındaki taşımalı eğitim ve öğretimin 14 Mart 2022 Pazartesi günü tatil edildiği bildirildi.

15 Mart kar tatili Var mı?​

Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.
Gaziantep kar yağışı okullar tatil mi?​
Gaziantep’te etkili olan yoğun kar yağışından dolayı eğitime bir gün ara verildi. Gaziantep Valisi Davut Gül, kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

16mart okullar tatil mi?​

16mart okullar tatil mi?
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 16 Mart 2022 Çarşamba günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerimizde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim (Lise, Halk Eğitim, RAM, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri dahil) 1 gün tatil edilmiştir.

14 Mart hangi illerde tatil?​

14 Mart hangi illerde tatil?
Karadeniz Bölgesi’nde kar yağışı nedeniyle Rize, Giresun ve Ordu’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Bölgede kar yağışı nedeniyle, Rize, Giresun ve Ordu’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime yarın ara verildi.

14 Mart İstanbul’da okullar tatil mi?​

İstanbul’da 14 Mart 2022 Pazartesi günü okullar tatil değil. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün yüz yüze eğitim için okula gitti. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul için, “Kıymetli Hemşerilerim; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre, İstanbul’da turuncu alarm kalktı.

18 Mart kar tatili olur mu?​

Sibirya’dan gelen soğuk hava dalgası, Marmara ve Karadeniz illerinde yoğun kar yağışına neden oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde 18 Mart 2022 Cuma günü okullar tatil edildi. Başta İstanbul olmak üzere eğitime ara verilen illerde, memurlar da idari izinli sayılacak.
14 Mart’ta Gaziantep’te okullar tatil mi?​
Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Olumsuz hava şartları nedeniyle 14 mart Pazartesi günü Gaziantep genelinde eğitim öğretime (Okul öncesi, ilk ve orta öğretim) bir gün ara verilmiştir.

Ali Yerlikaya Twitter okullar tatil mi?​

Ali Yerlikaya Twitter okullar tatil mi?
İlimizdeki olumsuz hava koşullarının ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime bir (1) gün süreyle ara verdik.

Kocaeli’de 14 mart tatil mi?​

Kocaeli’de 14 mart tatil mi?
Kocaeli Valiliği, meteoroloji verilerine göre beklenen kar yağışı nedeniyle yarından itibaren okullar ile kursların, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı özel kreş ve gündüz bakımevlerinin 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edilmesine karar verdi.

İstanbul’da 14 Mart’ta okullar tatil mi?​

Istanbulda yarın okullar tatil olur mu?​

İstanbul Valiliği, yarın kentte beklenen yoğun kar yağışı öncesinde alınan tedbirleri açıkladı. Bu tedbirler kapsamında yarın İstanbul il genelinde okulların tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Evet, 14 Mart Pazartesi günü birçok ildeki okulların tatil edildiği görülüyor. Örneğin, Şanlıurfa'nın Sason ilçesinde 15 Mart Salı günü okullar tatil edildiği belirtilirken, Gaziantep Valisi'nin açıklamasına göre Gaziantep genelinde 14 Mart Pazartesi günü okullar bir gün ara verildi. Benzer şekilde Van'da da 16 Mart Çarşamba günü bazı ilçelerde okulların tatil edildiği duyuruldu.

Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Rize, Giresun ve Ordu illerinde de 14 Mart Pazartesi günü okulların tatil edildiği aktarıldı. Aynı şekilde, Marmara ve Karadeniz illerinde yoğun kar yağışı nedeniyle 18 Mart Cuma günü birçok ilde okulların tatil edildiği açıklandı.

Ancak, İstanbul'da 14 Mart Pazartesi günü okulların tatil edilmediği belirtiliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul için alınan güvenlik önlemleri ile ilgili açıklamalar yapsa da okulların tatil edilmediği ifade ediliyor.

Son olarak, Kocaeli Valiliği de meteoroloji verilerine göre beklenen kar yağışı nedeniyle 14 Mart Pazartesi gününe kadar okulların, kursların, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin tatil edilmesine karar verdiğini duyurdu.

Genel olarak, farklı illerdeki hava koşullarına ve olumsuz şartlara bağlı olarak okulların tatil edilip edilmediği değişiklik gösterebilmektedir. Bu yüzden, güncel açıklamaları takip etmekte fayda var.

Geri