AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

14 Mart okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

14 Mart okullar tatil mi?​

Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.

İstanbul’da yarın okul var mı?​

İstanbul Valiliği, yarın kentte beklenen yoğun kar yağışı öncesinde alınan tedbirleri açıkladı. Bu tedbirler kapsamında yarın İstanbul il genelinde okulların tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Çanakkale okullar tatil mi?​

Çanakkale okullar tatil mi?
Çanakkale’nin Biga ve Bayramiç ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime, Çan ve Yenice ilçelerinde ise tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kentin bazı noktalarında kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Antalya döşemealtında okullar tatil mi?​

Antalya döşemealtında okullar tatil mi?
Açıklamada, “Hava muhalefeti nedeniyle Antalya merkez Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Aksu, Döşemealtı ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liseler bugün 1 gün süre ile tatil edilmiştir” denildi. Kentte yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve işyerini su bastı.

14 Mart 2022 Hangi illerde okullar tatil?​

Karadeniz Bölgesi’nde kar yağışı nedeniyle Rize, Giresun ve Ordu’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Bölgede kar yağışı nedeniyle, Rize, Giresun ve Ordu’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime yarın ara verildi.

Okullar 14 Mart 2022 tatil mi?​

İstanbul’da 14 Mart 2022 Pazartesi günü okullar tatil değil. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün yüz yüze eğitim için okula gitti.

Pazartesi İstanbul’da okullar tatil mi?​

Pazartesi İstanbul’da okullar tatil mi?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya “Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım” uyarısında bulundu. Kar yağışının en çok etkili olduğu İstanbul’da da okulların pazartesi gününe kadar tatil olacağı; Kocaeli, Trabzon, Rize gibi illerde ise eğitim öğretime cuma günü ara verilmesi kararlaştırılmıştı.

Istanbulda okullar neden tatil?​

Istanbulda okullar neden tatil?
İstanbul Valisi Vasip Şahin Kar Tatili Açıklaması Yaptı! İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 18 Ocak’ta okullarda kar tatili ilan edilmişti.
Antalya Manavgat okullar tatil mi?​
Antalya Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle kentte okulların bugün tatil edildiğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun Antalya ve ilçelerinde ilk ve ortaöğretim kurumlarının tatil edilmesi kararı aldığını belirtti.
Antalya il milli eğitim müdürü değişti mi?​
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Alanyalı Müdür Hüseyin Er Ankara’ya tayin oldu. Er’in yerine vekaleten ALKÜ’de de bir dönem görev yapan Emre Çalışkan getirildi.

14 Mart 2022 de okullar tatil mi?​

14 Mart 2022 de okullar tatil mi?

15 Mart pazartesi okullar tatil mi?​

15 Mart pazartesi okullar tatil mi?
Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

15 Mart Salı günü okullar tatil mi?​

Evet, yukarıda verilen bilgilere göre bazı illerde 14 Mart ve 15 Mart tarihlerinde okullar tatil edilmiştir. İstanbul, Antalya, Rize, Giresun, Ordu, Biga, Bayramiç, Çan, Yenice ilçelerinde ve Sason ilçesindeki eğitim kurumlarında yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilmiştir. Sason ilçesinde okulların 15 Mart Salı günü tatil edildiği belirtilmiştir.

İstanbul'da 14 Mart 2022 Pazartesi günü okullar normal olarak açık olacak ancak belirtilen diğer illerde ve ilçelerde çeşitli nedenlerle eğitime ara verilmiştir. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde alınan kararlar doğrultusunda öğrencilerin güvenliği için okullar tatil edilmiştir.

Öğrencilerin ve velilerin kararlar konusunda ilgili kaynaklardan güncel bilgileri kontrol etmeleri önerilir. Eğitim-öğretim sürecinde öğrenci ve öğretmenlerin güvenliği her zaman en öncelikli konu olmalıdır.

Geri