AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

14 gunluk maas farki hangi aylarda odenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

14 günlük maaş farkı hangi aylarda ödenir?​

Ocak ve Temmuz ayının 15’inden sonra 14 Günlük Fark Maaş menüsünden hesaplama işlemi yapılır. (15 Aralık – 14 Ocak ve 15 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde nakil gelen personele fark ödemesi yapılmaz.)

Maaş farkı ne demek 2022?​

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılında memur ve memur emeklilerine verilen ilk 6 ay için yüzde 5’lik zammı yüzde 7.5 olarak güncellediklerini duyurmuştu. 22 Ocak’ta Resmi Gazete’de yayımlanan kararın ardından yüzde 2.5 ilave zam maaşlara yansıtılacak ve bununla oluşan fark hesaplara yatırılmaya başlandı.
EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK? Emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek.
14 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek 2020?
Toplam Maaş Farkı Kaç TL Olacak? Ocak ve Temmuz aylarında oluşan bu 14 günlük maaş farkları genel olarak ay sonuna doğru ödeniyor. Bu ay da Ocak ayının son haftasına doğru ödenmesi beklenen bu maaş farklarının 800 ile 1000 TL arasında olacağı tahmin ediliyor.
Memura 14 günlük maaş farkı ne zaman yatacak?
Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak’ta alacak.

15 günlük memur maaş farkları ne zaman yatacak?​

FARKLAR 27 OCAK’TA ÖDENECEK Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek. Ödemeler, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına yapılacak.

Maaş farkları ne zaman yatacak 2022?​

Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek. Ödemeler, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına yapılacak.
Memur maaş farkları ne zaman yatacak?
Memur 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak?

Ogretmen maaş farkı ne zaman yatacak 2022?​

Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek.

Memurların 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak 2022?​

5510 sayılı Kanunun 4/1-(c) (Emekli Sandığı) bendi kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan toplam 2.386.565 kişinin 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına gönderilerek 27 Ocak 2022 …
15 günlük fark ne zaman yatacak 2022?
Memur zammı 2022 ne kadar?
Memur maaşlarında 2022 yılı için %5+ %7, 2023 yılı için ise %8 +%6 olmak üzere iki yıl için toplamda %28,61 oranında bir artış gerçekleşecek. Oransal zammın yanı sıra birçok yeni kazanım üzerinde de anlaşmaya varıldı.

Geri