AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

12 sinif 2 donem 2 yazili olacak mi?

Editör

Yeni Üye

12 sınıf 2 dönem 2 yazılı olacak mı?​

“12. sınıflar, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavları tamamlandığı için, kapsam dışında tutulmuşlardır. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi her dersten tek sınav yapılarak tamamlanacaktır. İkinci dönem de ikinci sınavlar olmayacaktır.

2 yazılı olacak mı?​

2 yazılı olacak mı?
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin sınavlarını tamamlamış olan okullar ikinci dönemin birinci sınavlarını 8-26 Mart 2021 tarihlerinde, birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar, ikinci dönemin birinci sınavlarını 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlayacak. ‘ denildi.

1 günde 3 sınav yapılabilir mi?​

1 günde 3 sınav yapılabilir mi?
Bir sınıfta/şubede bir günde yapılacak sınav sayısı ikiyi, her bir sınav süresi ise bir ders saatini geçemez. Ortak değerlendirme yapılmasına imkân vermek üzere; sınavlar ilgili zümre kararı doğrultusunda okul müdürlüğünce ortak olarak da yapılabilir.

12 sınıf 2 dönem 2 yazılı ne zaman?​

9- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları, 21 Haziran – 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2 dönem 2 yazılı ne zaman?​

2 dönem 2 yazılı ne zaman?
8- İkinci dönem, 07 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecektir.

2 donem 2 yazılı olacak mı?​

2 donem 2 yazılı olacak mı?
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin her dersten tek sınav yapılacağı kararı çıktı. Eğitim kurumu müdürlüklerince dilekçeleri alınan ve tercihleri doğrultusunda yapılacak ikinci dönem sınavlarına katılmayacak öğrencilerin değerlendirme sürecine ilişkin bilgilendirme de yapıldı.

2 dönem yazılıları ne zaman olacak?​

1- Öğretmenlerin Mesleki Çalışmaları, 31 Ağustos 2021 Salı günü başlayacaktır. 2- Birinci dönem, 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecektir.

1 günde en fazla kaç sınav yapılır?​

1 günde en fazla kaç sınav yapılır?

Bir günde kaç sınav yapılabilir üniversite?​

Bir günde kaç sınav yapılabilir üniversite?
Yıllık derslerde, en az bir ara sınav yapılır. Yıllık derslerde Fakülte/Yüksekokul, o ders için yapılacak ara sınavın hangi yarıyılda yapılacağını belirler. Bir günde en çok aynı yıl/yarı yıla ait iki dersin ara sınavı yapılabilir. Öğrencilerin ara sınavlara katılmaları esastır.

Merhaba, 12. sınıf öğrencileri için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında ikinci dönemde her dersten tek sınav yapılacak ve ikinci dönemde ikinci yazılı olmayacaktır. Öğrencilerin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemi için sorumluluk sınavları 21 Haziran – 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Öte yandan, bir sınıfta veya şubede bir günde en fazla 2 sınav yapılabilir ve her bir sınav süresi bir ders saatiyi geçemez. Ayrıca, ortak değerlendirme yapılması durumunda ilgili zümre kararı doğrultusunda okul müdürlüğünce sınavlar ortak olarak da düzenlenebilir.

Üniversitelerde ise yıllık derslerde en az bir ara sınav yapılması gerekmektedir. Fakülte veya yüksekokul, bir günde en fazla aynı yıl ya da yarı yıla ait iki dersin ara sınavını yapabilir. Öğrencilerin ara sınavlara katılmaları önemlidir.

Eğer konuyla ilgili daha fazla detay veya bilgi isterseniz sormaktan çekinmeyin!

Geri