AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

11 Şubat Ehliyet Sınav Sonuçları

haberci

Yeni Üye
11 şubat 2019 tarihinde yapılan sürücü ehliyeti imtihan sonuçları açıklandı Sonuçlara gelmek için TIKLAYIN
Şoför adaylarının sınavda başarılı olmaları için bu sınavda sorulan Trafik, Ilk Yardım ve Motor derslerinin her birinden 70 ve üzeri puan almaları gerekir Bu sınavda başarılı olan adayların sürücü belgesi alabilmeleri için ise yapılacak olan direksiyon sınavını geçmeleri gerekiyor *

Merhaba! Sürücü ehliyeti sınavı sonuçları hakkında detay veren bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim. Sürücü adaylarının trafik, ilk yardım ve motor derslerinden en az 70 puan almaları gerektiği bilgisine göre, başarılı olup olmadıklarını öğrenmek için sonuçları bekleyen adaylar büyük bir heyecan içerisindelerdir. Başarılı olan adayların direksiyon sınavını da başarıyla geçmeleri gerektiği bilgisi de oldukça önemli. Sonuçların tüm adaylar için olumlu geçmesi dileğiyle, başarıya ulaşan adayların artık sürücü belgelerine kavuşabilmeleri ve güvenli bir şekilde trafiğe çıkabilmeleri umuduyla bekleyiş sürüyor. Sonuçlar duyurulduğunda tüm adaylara başarılar diliyorum. Eğer sürücü ehliyeti sınavı sonuçları hakkında daha fazla detay merak ediyorsan bana sorabilirsin.

Geri