AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

11 sinif nakil islemleri ne zaman basliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

11 sınıf nakil işlemleri ne zaman başlıyor?​

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır.
11 sınıf nakil nasil olur?
Nakil başvuruları e devlet üzerinden yapılıyor. E devlete giriş yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Nakil İşlemleri kısmına tıklayın. Gerekli adımları takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

11 sınıf nakil işlemleri ne zaman başlıyor 2022?​

Ortaöğretim Kurumları arasında yapılan nakil başvuruları ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık gerçekleşiyor. Açık okul kontenjanları e Okul üzerinden yayınlanacak.
Nakil işlemleri ne zaman açılacak 2022 11 sınıf?
E devlet hesabı kullanmayan veliler ise öğrencisinin okuduğu okula öğrencisinin nakil olmasını isteğini belirten bir dilekçe yazarak başvurusunu yapabilecektir. 2022 Şubat ayında 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında nakil yapabilirsiniz. 5 Şubat 2022 tarihinde nakil başvuru sonuçları açıklanacaktır.
11 sınıf öğrencisi anadolu lisesinden meslek lisesine geçiş var mı?
11 inci sınıf sonunda mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına geçiş yapmak isteyen öğrenciler o yıla ait öğrenim haklarını kullanmamış sayılır. 11 inci sınıf sonunda Anadolu imam hatip liselerine geçen öğrenciler de istemeleri hâlinde bu kapsamda değerlendirilirler.

11 sınıf nakil hangi puana göre?​

Merkezi sınav puanının naklen gitmek istediği okuldaki aynı sınıf seviyesinde yerleştirme sonucunda oluşan en düşük puanlı öğrencinin puanından az olmaması kaydıyla puan üstünlüğüne göre yapılır.
10 sınıfta kaç nakil hakkı var?
Yerleştirmeye esas nakil işlemi için; tercih başvuruları 26-30 Temmuz 2021 ve 02-06 Ağustos 2021 tarihlerinde saat 17.00’ye kadar yapılabilecektir. Her nakil döneminde öğrenciler, her gruptan en fazla 3 (üç) okul tercihinde bulunabileceklerdir.

Geri