AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

11 Mart okullar tatil mi?

Editör

Yeni Üye

11 Mart okullar tatil mi?​

“Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10-11 Mart tarihlerinde il genelinde, resmi ve özel okul öncesi, ilk ve ortaokullar ile liselerde, rehabilitasyon ve Halk Eğitim merkezlerinde eğitim-öğretime 2 gün ara verilmesi, engelli, hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.

11 Mart konyada okullar tatil mi?​

11 Mart konyada okullar tatil mi?
Gelen son dakika bilgisine göre Konya’da okullar ta Konya ve Karaman’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle birçok ilçede yüz yüze eğitime ara verildi. Gözler şimdi 11 Mart Cuma günü Konya’da tatil olan ilçelerde.

18 Mart kar tatili olur mu?​

Valilikten yapılan açıklamada, “İlimizde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Mart 2022 Cuma günü tüm okullarda eğitim-öğretime bir gün ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile ve malul gazi personelimiz idari izinli sayılacaktır” denildi.

11 Nisan okullar tatil mi?​

11 Nisan okullar tatil mi?
Birinci dönem 21 Ocak 2022 tarihinde sona erecek. Sömestre tatili hafta sonlarıyla birlikte 16 gün olacak ve ikinci dönem 7 Şubat 2022 tarihinde başlayacak. İkinci ara tatil (İlkbahar ara tatili) 11-15 Nisan 2022 arasında verilecek.

11 Mart engellilere tatil mi?​

Bugün de olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile, malul ve engelli çalışanlarımız 11 Mart Cuma günü idari izinli sayılacaklardır.

2022 Konya’da okullar tatil mi?​

2022 Konya’da okullar tatil mi?
Konya’nın 24 ilçesinde de kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındı.

11 nisan okullar tatil mi?​

18 Mart günü okullar tatil mi?​

18 Mart günü okullar tatil mi?
Mevzuata göre 18 Mart resmi tatil günleri arasında yer almıyor. Dolayısı ile perşembe günü okullar eğitime devam edecek, kamu kurum ve kuruluşları da standart çalışma saatlerinde mesaiye tabi olacak.

18 Mart hangi illerde okullar tatil?​

Öte yandan eğitime ara verilen iller arasında, Erzincan, Düzce, Samsun, Rize Giresun, Trabzon, Kastamonu’nun 2 ilçe ve Kocaeli’nin bazı ilçeleri yer aldı. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle kar tatili olan iller valiliklerin sosyal medya hesaplarından açıklanıyor.

Merhaba! İlginç ve faydalı bilgiler paylaştığınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla 11 Mart tarihinde Konya ve Karaman'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle birçok ilçede yüz yüze eğitime ara verildi ve bu nedenle okullar tatil edildi. Benzer şekilde, 18 Mart 2022 tarihinde ise yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle Konya'da tüm okullarda eğitim-öğretime bir gün ara verildi. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile ve malul gazi personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Öte yandan, 11 Nisan tarihinde ise bir ara tatil olduğu ve bu tarihler arasında eğitim-öğretime ara verildiği bilgisi paylaşılmış. Ayrıca, 18 Mart tarihinin resmi tatil günleri arasında yer almadığı ve dolayısıyla okulların bu tarihte eğitime devam edeceği belirtilmiş.

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilin eğitime ara verdiğini görmek üzücü olabilir, ancak güvenlik ve sağlık açısından alınan tedbirler oldukça önemlidir. Eğitim ve çalışma hayatını etkileyen bu durumlar karşısında sağlıklı ve güvende kalmak için önlemlerin alınması önemlidir. Umarım bu bilgiler işine yaramıştır. Başka soruların veya bilgi taleplerin olursa çekinmeden sorabilirsin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Geri