AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

1000 kitap uygulamasi okur puani ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

1000 kitap uygulaması okur puanı ne demek?​

Okur puanınız, 1000Kitap üzerinde yaptığınız bütün paylaşımlardan ve bu paylaşımların beğenilme ile yorum sayısından üzerinden belirli oranlarla çarpılarak oluşturulur. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Okuduğun kitapların okur puanınızı artırabilmesi için okuduğunuz kitabın %10’u adar inceleme eklemeniz gerekmektedir.

1000 kitapta nasıl alıntı yapılır?​

Peki ‘1000 Kitap’ uygulamasının ‘Alıntılar’ özelliği nasıl kullanılır? Uygulamada altta gördüğünüz ‘arama’ ifadesinin üzerine dokunduğunuzda edebiyat, şiir, müzik ve felsefe gibi 20 tane konu göreceksiniz. Burada herhangi bir konunun üzerine geldiğinizde kullanıcıların yaptıkları kitap alıntıları karşınıza çıkacak.
1k hesabı nasıl kapatılır?
‘1000 Kitap’ uygulamasında hesap silme işlemi için de yukarıda bahsettiğimiz ‘Ayarlar’ alanından hesap seçeneğine geliyorsunuz ve karşınıza ‘hesabımı kapat’ seçeneği çıkıyor. Buradan hesabınızı neden kapattığınızı belirtiyor ve sağ altta gördüğünüz ‘hesabımı kapat’ yazan kutucuğa dokunuyorsunuz.
1000 kitap okur puanı nasıl yükselir?

1 okur puanı ne demek?​

Okur puanı denilen bir sistem mevcut ki okuduğunuz kitap sayısına göre yaptığınız inceleme ve paylaştığınız alıntı sayısına bağlı olaraktan artıp azalan bir puanlama sistemi.

1000 Kitapta eski okuduklarımı nasıl eklerim?​

Profilinizde ayarlar seçeneği de yer alıyor. Ayrıca; ‘1000 Kitap’ uygulamasında ‘Ayarlar’ aracılığıyla hesabınızı kapatabilir, mesajlaşma, okur listeleri, son görülme, okuduklarım, okuyacaklarım gibi bilgilerin gizliliğini düzenleyebilirsiniz. Engellediğiniz okurlar varsa buradan görebilirsiniz.
1000 kitap okur puanı nasıl verilir?
1000 Kitapta kitap nasıl eklenir?
Burada ‘okuma gönderisi oluştur’ yazısına dokunduğunuzda kitaplar ekranınızda listelenecektir. Bu listede okuduğunuz kitabı seçiyorsunuz ve ‘okuyacaklarıma ekle’ yazan kutucuğa dokunuyorsunuz. Daha sonra karşınıza okuyacağım, okudum, okuyorum, yarım bıraktım gibi okuma durumları çıkacaktır.

1000 kitap kimin?​

Haci Seydaoğlu – Kurucu, geliştirici – 1000kitap | LinkedIn.

1000 k nasıl kullanılır?​

Öncelikle, uygulamaya kaydolmak için fotoğrafta gördüğünüz ‘hemen kaydolun’ yazısına geliyorsunuz. Daha sonra ad, soyad, kullanıcı adı, şifre, cinsiyet ve doğum tarihi bilgilerinizi giriyorsunuz ardından sağ altta bulunan ‘kaydol’ yazısına dokunuyorsunuz. Böylece 1000 Kitap uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.
1000Kitap okuma hedefi nasıl yapılır?
Örneğin; ben 2021 yılı için bir hedef giriyorum ve sağ altta gördüğünüz gibi ‘hedefi kaydet’ yazan kutucuğa dokunuyorum. Daha sonra okuma hedef tablonuz fotoğraftaki gibi görünecektir. Üstte yer alan geçmiş yıllara giderek her yıl gerçekleştirdiğiniz okuma hedefinizi karşılaştırabilirsiniz.

Geri