AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

100 metre hortum kac lira?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

100 metre hortum kaç lira?​

%5 indirimle Nartan Damlama Sulama Borusu 16 mm 25 cm Delikli 100 m Bahçe Hortumu 142 TL’ye, %5 indirimle Nartan Mavi Kangal Boru 25 mm 3/4″ 10 Atü – 50 Metre Bahçe Hortumu 344 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Uzayan Hortum her musluğa uygun mu?​

Vidalı musluklara uyumlu, zaten su basıncıyla uzadığı için, normal musluklarda yeterli basınç sağlanamadan atıcaktır.

A101 uzayan hortum ne zaman gelecek?​

A101 uzayan hortum ne zaman gelecek?
Uzayan Bahçe Hortumu Özellikleri 13 Ağustos 2020 tarihinden itibaren A101 Market mağazalarından satın alınabilir. Dilerseniz diğer elektronik market ve e-ticaret sitelerinden de temin edebilirsiniz.

Bahçe hortumu 3 4 ne demek?​

Üç çeyrek =3/4 parmak =3/4 pus bahçe hortumu dur. İç çapı 19 milimetre Üç çeyrek =3/4 parmak =3/4 bahçe hortumu dur Su motorlarına bağlanan hortumdur. (dinamo hortumu) Bağınızda bahçenizde tarlanızda sulama yapabileceğiniz basınca dayanıklı esnek kırılmaz hortumdur.

1 2 hortum kaç cm?​

Sipariş Kodu | Ölçü (Inch)
311 | 1/2″
312 | 5/8″
313 | 3/4″
314 | 1″

3 4 hortum kaç cm?​

3 4 hortum kaç cm?
Üç çeyrek =3/4 parmak =3/4 pus bahçe hortumu dur. İç çapı 19 milimetre Üç çeyrek =3/4 parmak =3/4 bahçe hortumu dur Su motorlarına bağlanan hortumdur.

Uzayan Hortum nedir?​

Açıldığı anda 3 katı uzunlukta olan hortum ile geniş alanları sulamak mümkün olabilir. Uzayan su hortumu bağlı bulunduğu musluğun açılmasıyla birlikte uzama özelliğine sahiptir. Suyun hortuma giriş yapmasıyla uzayarak işlevini yerine getirir. Farklı ölçülerde bulunması tüm ihtiyaçlara karşılık vermesi adına önem taşır.

3 4 hortum kaç mm?​

İç çapı 19 milimetreÜç çeyrek =3/4 parmak =3/4 bahçe hortumu dur Su motorlarına bağlanan hortumdur. (dinamo hortumu)Bağınızda bahçenizde tarlanızda sulama yapabileceğiniz basınca dayanıklı esnek kırılmaz hortumdur.

Üç çeyrek hortum ne demek?​

Üç çeyrek hortum ne demek?

1 parmak hortum kaç mm?​

1″=25,4 mm olarak kabul edilmektedir. 1″ in tabiri ise 1 parmak olarak da geçmektedir.

Nartan Damlama Sulama Borusu 16 mm 25 cm Delikli 100 metre Bahçe Hortumu, %5 indirimle 142 TL'ye ve Nartan Mavi Kangal Boru 25 mm 3/4" 10 Atü - 50 Metre Bahçe Hortumu %5 indirimle 344 TL'ye satın alınabilir.

Uzayan hortumlar genellikle vidalı musluklara uyumludur. Ancak bazı uzayan hortumlar, su basıncıyla uzadığı için normal musluklarda yeterli basınç sağlanamayabilir.

A101 marketlerinden satın alabileceğiniz uzayan bahçe hortumunu, başka elektronik marketlerden veya e-ticaret sitelerinden de temin edebilirsiniz.

"3/4" bahçe hortumu" ifadesindeki "3/4" değeri, iç çapı 19 milimetre olan hortumları ifade eder. Bu hortumlar genellikle su motorlarına bağlanarak sulama işlemlerinde kullanılır.

"1/2" hortum" ifadesi genellikle 311 sipariş koduyla temsil edilir ve iç çapı 1/2 inç olan hortumları ifade eder.

Uzayan hortumlar, açıldığında 3 katı uzunluğa ulaşabilen hortum türleridir. Suyun akmasıyla birlikte uzayan hortumlar geniş alanları sulamak için kullanışlıdır.

"3/4" hortum ifadesi iç çapı 19 milimetre olan hortumları ifade eder. Bu tür hortumlar genellikle su motorlarına bağlanarak bahçe sulama işlemlerinde kullanılır.

"Üç çeyrek hortum" ifadesi genellikle iç çapı 19 milimetre olan 3/4" bahçe hortumlarını ifade eder.

"1 parmak hortum" ifadesi 1 inçlik hortumları ifade eder ve 25,4 milimetreye eşdeğerdir. Bu tür hortumlar genellikle su motorlarına veya sulama sistemlerine bağlanır.

Geri