AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

10 Subat Konya okullar tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

10 Subat Konya okullar tatil mi?​

Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü okullar tatil edildi, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.
10 Subat Aksaray okullar tatil mi?
Yapılan son dakika açıklamaya göre Konya, Ağrı ve Kayseri’de eğitim öğretime cuma günü için ara verildi. Hakkari’de de olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile Yüksekova ilçesinde taşımalı eğitime yapılmayacak. Öte yandan kar yağışının etkili olduğu Iğdır, Aksaray ve Niğde’de de okullar 1 gün tatil edildi.
10 Mart okullar tatil mi?
“Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10-11 Mart tarihlerinde il genelinde, resmi ve özel okul öncesi, ilk ve ortaokullar ile liselerde, rehabilitasyon ve Halk Eğitim merkezlerinde eğitim-öğretime 2 gün ara verilmesi, engelli, hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.

9 Şubat Konya okullar tatil mi?​

Konya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 22 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda 9 Şubat Çarşamba (bugün) yüz yüze eğitime ara verildi.
10 Şubat 2022 Konya okullar tatil mi?
Açıklamada, “Yoğun kar yağışı ye buzlanma sebebiyle ulaşımda yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklar nedeniyle ilimiz merkez ve merkeze bağlı okullarda 10 Şubat 2022 Perşembe günü yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır” denildi.
Konyada okullar tatil mi?
Konya’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle başta merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay olmak üzere Ahırlı, Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime yarın ara verildi …

Aksaray Güzelyurt okullar tatil mi?​

Aksaray’da Gülağaç, Eskil ve Güzelyurt ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime bugün (10 Şubat 2022 Perşembe) ara verildi. Engelli ve hamile kamu kurumu çalışanları da idari izinli sayılacak.
10.3 2022 okullar tatil mi?
Aybar kar fırtınası nedeniyle 10-11 Mart 2022 günlerinde birçok ilde okullar tatil edilirken, üniversitelerde de eğitime ara verildi. Kar tatilini kararını üniversite yönetimlerine bırakan YÖK, İstanbul’da devlet ve özel tüm üniversitelerde pazartesi gününe kadar yüz yüze ders yapılmayacağını açıkladı.
10 Mart 14 Mart okullar tatil mi?
Bu kapsamda 10 Mart perşembe günü taşımalı eğitime ara verileceği aktarılan açıklamada, “11 Mart Cuma günü tüm okullarımızda eğitime ara verilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel 11 Mart Cuma günü bir gün idari izinli sayılacaktır.

10 Şubat 2022 Konya’da okullar tatil mi?​

Konyada nerelerde okullar tatil?
2022 Konya Selçuklu okullar tatil mi?
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklamasında, “Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmesi ve bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılması kararlaştırılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

11 Mart Konya Cihanbeyli okullar tatil mi?​

Konya Valiliğinden yapılan duyuruda, yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde 11 Mart Cuma günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verilmesi ve bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılması kararlaştırıldı.

Geri