AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

10 sinif kac puanla gecilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

10 sınıf kaç puanla geçilir?​

SINIF GEÇME ŞARTLARI 2022 b) İşletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerin, beceri sınavı puanı en az 50 olmak kaydıyla birinci ve ikinci dönem puanları ile beceri sınav puanının aritmetik ortalamasının en az 50 veya beceri sınav puanının 70 olması gerekir.

8 sınıf geçme notu kaç?​

8’inci sınıfta eğitim gören öğrencilerden yıl sonu başarı ortalaması 5.00 ve üzeri olan öğrenciler mezun olacaktır. Ayrıca, yıl sonu başarı ortalaması 5.00’ın altında olan öğrencilerin 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıf yılsonu başarı ortalamasının aritmetik ortalaması 5.00 ve üzeri olan öğrenciler yine mezun olacaktır.
Yüzlük puan sisteminde 0-44,99 puanlar başarısız, 45,00 ve üzeri puanlar başarılı olarak değerlendirilir.
Lise sınıf geçme notu kaç?
az 50 veya beceri sınav puanının 70 olması gerekir.
50 puan kaç eder?
Notlar – Not Ortalamaları

Lisede sınıfı geçmek için ortalama kaç olmalı?​

Tüm derslerden başarılı olan Kaç kırığı olursa olsun yıl sonu ağırlıklı not ortalaması en az 3.00 olan (Dil ve Anlatım dersi -zorunlu ders- hariç) öğrenciler doğrudan sınıf geçerler.

10 sınıf sınıfta kalma var mı?​

2021-2022 eğitim öğretim döneminde lisede sınıfta kalma uygulaması olacak. Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda yıl sonu ortalaması 50’nin altında olanlar ve 3 dersten fazla kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak. – Yıl sonu başarı puanı 50’nin altında olan öğrenciler sınıfta kalır.
Ortaokul ders geçme notu kaç?
5, 6, 7 ve 8.sınıflarda ise bir dersten yılsonu puanı 45’ten az olan öğrencinin sınıfı geçme ya da kalma durumu şube öğretmenler kurulu kararına göre belirleniyor. Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını sebebiyle ortaokullarda sınıfta kalma uygulanmamıştı.
Ortaokul ders geçme notu kaç 2022?
Ortaokulda doğrudan sınıfta kalma yok. Ortaokullarda herhangi bir dersten yıl sonu puanı 45’ten az olan öğrencilerin sınıfı geçmesi veya sınıf tekrarına kalmasına Şube Öğretmenler Kurulu karar veriyor.

Geçme notu kaç?​

Ortaokulda 45 geçer not mu?​

Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder.

Geri