- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
10 Mart hangi okullar tatil?
Öğrenciler ve veliler 10 Mart kar tatili açıklaması yapılan illeri araştırıyor. Aralarında Kocaeli, Kars, Bitlis, Sakarya, Bayburt ve İstanbul da yer aldığı birçok ilde okullar tatil oldu.14 mart tatil mi?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.
İstanbul’da hangi illerde okullar tatil?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada 18 Mart Cuma günü İstanbul’da eğitim öğretime ara verildiğini duyurdu. Öte yandan eğitime ara verilen iller arasında, Erzincan, Düzce, Samsun, Rize Giresun, Trabzon, Kastamonu’nun 2 ilçe ve Kocaeli’nin bazı ilçeleri yer aldı.
14 Mart hangi illerde tatil?
Karadeniz Bölgesi’nde kar yağışı nedeniyle Rize, Giresun ve Ordu’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Bölgede kar yağışı nedeniyle, Rize, Giresun ve Ordu’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime yarın ara verildi.15 mart tatil mi?
Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.
İstanbul’da okullar tatil mi?
İstanbul’da Meteoroloji’nin uyarılarının ardından başlayan kar yağışı sebebiyle 18 Mart cuma günü okullar tatil edildi. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada 18-20 Mart tarihlerinde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle okulların 18 Mart Cuma günü tatil edileceğini açıkladı.
Türkiye’nin birçok şehrinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil ilan edildi. öğrenciler ve veliler yaşadıkları şehirde okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Okulların tatil ilan edildiği iller Kırklareli, Bingöl, Denizli ve Çanakkale oldu.