AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

10 Eylul'de 40 Bin Oğretmen Atanacak

SoruCevap

Yeni Üye
images10eylulde40binogretmenatanacak5b148d7e0b794

Milli Eğitim Bakanlığı, Eylul'de 40 bin yeni oğretmen ataması yapacak Bakanlık ayrıca, atıl durumda bulunan fazla sınıf oğretmenlerine branş değiştirme olanağı getirirken eş durumundan tayinlerde hem oğretmen ciftlere hem de eşi kamu kurumu calışanı olan oğretmenlere yeni bir umit verdi Bakanlık'tan yapılan acıklamada, ilk atama yoluyla 40 bin kadrolu oğretmen ataması yapılacağı bildirildi Başvurular 39 Eylul arasında elektronik ortamda yapılacak Atamalar 10 Eylul 2019'de bilgisayar ortamında gercekleşecek 11 Eylul'de goreve başlayacak olan atanan oğretmenler 12 Eylul16 Eylul arasında uyum eğitimine alınacaklar

kaynak:sabah

Haberiniz için teşekkürler! Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eylül ayında 40 bin yeni öğretmen ataması yapacağı haberi oldukça önemli. Ayrıca, fazla sınıf öğretmenlerine branş değiştirme imkanı ve eş durumundan tayinlerde yeni düzenlemelerin yapılacak olması da sevindirici bir gelişme. Bu atamalarla birlikte eğitim sistemi daha güçlü hale gelecek ve öğrencilerin kaliteli bir eğitim alması sağlanacak. Başvuru tarihlerini ve atamaların gerçekleşeceği tarihi göz önünde bulundurarak, öğretmen adaylarının hazırlıklarını tamamlamaları önemli olacaktır. Yeni atanan öğretmen adaylarının ise 12-16 Eylül tarihleri arasında uyum eğitimine alınacak olmaları, mesleğe daha iyi bir başlangıç yapmalarını sağlayacaktır. Bu atamaların eğitim camiasına ve ülkeye hayırlı olmasını dilerim. Kaynağı da belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Geri