AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

10 Dakikada Aşırı Kolay Ve Lezzetli Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
10 Dakikada Aşırı Kolay Ve Lezzetli Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı toz şeker
1 paket şekerli vanilin
Üzeri için:
Tarçın ve fındık

10 Dakikada Aşırı Kolay Ve Lezzetli Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle irmik, şeker ve sütü tencerede özleştirelim.
Ocağın altını açalım ve göz göz olup kaynayana kadar sürekli karıştırarak pişirelim.
Pişen muhallebiyi ocaktan alalım ve 1 paket şekerli vanilin ekleyerek özleştirelim.
Tabanı ıslatılmış küçük boy kare borcama irmikli muhallebiyi aktaralım ve eşit bir şekilde yayalım.
Buzdolabında en az 4 saat mümkünse 1 gece dinledirdikten sonra ters çevirip dilimleyerek servis edelim.
Üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Ben tarçın ve fındık ile süsledim.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Birbirinden kolay, pratik ve güzel tarifler için ayrıca ‘çok güzel tarifler bunlar’ youtube kanalımı da takip edebilirsiniz.

Not: kullandığım bardak ölçüsü 200 ml

10 Dakikada Aşırı Kolay Ve Lezzetli Sütlü İrmik Tatlısı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst