AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

10 bin okul projesi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

10 bin okul projesi nedir?​

Bakanlığımızca, okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için gerekli tüm hazırlıkları tamamlanan “Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi’ni hayata geçirdi. Proje kapsamında bir yıl içinde 3 bin anaokulu ve 40 bin ana sınıfının açılması hedefleniyor.

Proje okulların farkı nedir?​

Proje okulları, diğer okullara göre daha çok projede yer alır. Bu bağlamda sahip oldukları laboratuvar, bilgisayarlar ve altyapılar da daha iyi olur. Proje Okulu Ne Demek? MEB tarafından belirlenen bazı okullar proje okulları olarak adlandırılır.
Milli Eğitime proje nasıl sunulur?
- Millî Eğitim Bakanlığı, Atatürk Bulvarı No: 98 Çankaya/ANKARA.
- MİLLÎ EĞİTİM. BAKANLIĞI.
- PROJE BAŞVURU FORMU.
- PROJE ÖZETİ *
- Başvuru Sahibinin Adı Projenin Adı Projenin Genel Hedefi. Projenin Özel Amacı Projenin Süresi. Projenin Toplam Bütçesi. Projeyi Finanse Eden Kuruluş
- *Proje özeti maksimum iki sayfa olabilir.
3 sınıf yapı nedir?
Üçüncü Sınıf : Bu sınıfa giren yapılarda tespit edilen asgari ücretin ikinci sınıfta belirtilenlerin yanında radyatörlü kalorifer, kat kaloriferi, basit ve kısmi kış kliması, basit havalandırma (egzoz), kısmi buhar tesisatı, sanayi tipi mutfak ve çamaşırhane tesisatı gibi çeşitlerinden bir kaçını veya hepsini kapsadığı …

Yapı sınıfları nelerdir?​

Yapı Sınıfları Nelerdir?

Proje nereye sunulur?​

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) amacı Türkiye’deki bilimsel, teknolojik çalışmaları teşvik etmek ve yönlendirmektir.
Okul Öncesi proje yöntemi nedir?
Proje Tabanlı Öğrenme, öğrencinin aktif katılımını teşvik eden, üst düzey bilişsel aktiviteleri destekleyen, çok çeşitli araç ve kaynak kullanımını gerektiren; akademik sosyal ve hayat becerilerini birlikte ele alan ve teknoloji kullanımını vurgulayan bir öğretim modelidir.

Geri