AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

1 yariyil ne zaman bitiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

1 yarıyıl ne zaman bitiyor?​

Yarıyıl tatili 24 Ocak tarihinde başlayacak ve 4 Şubat’ta son bulacak. İkinci dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihleri aralığında olacak. Karneler ise 17 Haziran 2022 tarihinde dağıtılacak. Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma sona erecek.

1 dönem tatili kaç gün?​

1 dönem tatili kaç gün?
Tatilin başlamasıyla birlikte veliler ve öğrenciler “okullar ne zaman açılacak” sorusunun yanıtını da öğrenmek istiyor. 16 gün sürecek olan yarıyıl tatili ardından okullar 7 Şubat Pazartesi günü açılacak. Ülke genelinde yaklaşık 18 milyon öğrencinin karnelerini alarak yarı yıl tatiline girdi.

Sömestr ne zaman bitiyor 2022?​

Sömestr ne zaman bitiyor 2022?
İşte tüm velilerin ve öğrencilerin merak ettiği sömestr tatili ve 2021-2022 eğitim yılı takvimi detayları… SÖMESTR TATİLİ NE ZAMAN 2022? İlk ara tatilden sonra gerçekleşecek olan yarıyıl sömestr tatili, 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma günü sona erecek.

2021 yarıyıl tatili kaç gün?​

Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başladı ve 19 Kasım 2021 Cuma tamamlandı. İkinci dönemdeki nisan tatili ise 11 Nisan’da başlayıp 15 Nisan’da sona erecek. Karneler 17 Haziran 2022’de dağıtılacak.

2021 1 dönem ne zaman bitecek?​

2021 1 dönem ne zaman bitecek?
2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi, 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili ise 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma günü tamamlanacak.

1 dönem ara tatili kaç gün kaldı?​

1 dönem ara tatili kaç gün kaldı?
İlk ara tatil 15-19 Kasım, ikincisi ise 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak. Sömestr tatili, 24 Ocak 2022’de başlayıp 4 Şubat 2022’de tamamlanacak. İkinci dönem, 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak, 11-15 Nisan arasında ikinci ara tatil yapılacak. 17 Haziran 2022 cuma eğitim öğretim yılı sona erecek.
Ara tatil Toplam kaç gün?​
Karne almandan, hafta sonları ile birlikte 9 gün sürecek ara tatil bugün itibariyle başlıyor. Öğrenciler ara tatil sayesinde eksiklerini tamamlayacak, yoğun ders programının ardında dinlenebilecek. Ara tatil 17 Nisan’da sona erecek, 18 Nisan’da okullar açılacak.

1 dönem karne günü ne zaman 2022?​

1 dönem karne günü ne zaman 2022?
Ara tatilin ardından 18 Nisan tarihlerinde çalan ders zilinin ardından, bu dönemin son ders zili 17 Haziran Cuma günü çalacak ve karneler verilecek. Dağıtılan karnelerin ardından, 2022 yaz tatili başlayacak.

Okullarda bir dönem kaç gün?​

Okullarda bir dönem kaç gün?
Ders yılının başlaması, yarıyıl tatili, ara tatiller ile yaz tatili ve ders kesimi tarihleri Bakanlıkça duyurulur. Ders yılının 180 iş gününden az olmaması esastır. Ancak 180 inci iş gününün hafta arasına rastlaması durumunda ders yılının bitim tarihi, haftanın son iş gününe kadar uzatılır.

Yarıyıl tatilinin başlangıç ve bitiş tarihleri ile ilgili detaylar paylaşılmış. 1 yarıyılın toplam tatil süresi 16 gün olarak belirtilmiş ve okulların 7 Şubat Pazartesi günü açılacağı bilgisi verilmiş. İkinci dönem ara tatilinin ise 11-15 Nisan tarihleri arasında olduğu belirtilmiş. Öğrencilerin ve velilerin merak ettikleri sömestr tatilinin 24 Ocak 2022 Pazartesi günü başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma günü sona ereceği bilgisi paylaşılmış.

Ara tatillerin toplam süreleriyle ilgili 9 günlük bir ara tatil olduğu belirtilmiş. Bu ara tatil, öğrencilerin eksiklerini tamamlamalarına ve dinlenmelerine olanak sağlayacak şekilde planlanmış. 17 Nisan'da sona erecek olan ara tatilin ardından okullar 18 Nisan'da tekrar açılacak.

2021-2022 eğitim öğretim yılında birinci dönemin 21 Ocak 2022 Cuma günü, yarıyıl tatilinin ise 24 Ocak 2022 Pazartesi günü sona ereceği belirtilmiş. Karne günü ise 17 Haziran 2022 Cuma günü olacak şekilde planlanmış.

Ders yılının başlama, yarıyıl tatili, ara tatiller ve yaz tatili ile ilgili tarihlerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulduğu ve bir dönemin 180 iş gününün altında olmaması gerektiği açıklanmış. Ancak 180. iş günü hafta içerisine denk gelirse, ders yılının bitim tarihinin o hafta son iş gününe kadar uzatıldığı belirtilmiş.

Geri