1 Steam hesabini kac kisi kullanabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

1 Steam hesabını kaç kişi kullanabilir?​

Bir Steam hesabını aynı anda bir kişi kullanabilir.
Steam kardeşliği nasıl yapılır?
Steam aile paylaşımı nasıl yapılır?
- Adım #1: Hesabınızda Steam Guard’ı aktif edin.
- Adım #2: Steam uygulamasını açın.
- Adım #3: Sol üst köşede yer alan Steam butonunu tıklayın.
- Adım #4: Açılan pencerede Ayarlar’ı seçin.
- Adım #5: Ayarlar menüsü içinde Aile’yi seçin.
Steam aile görünümü nasıl açılır?
Aile Görünümü’nü etkinleştirmek için:
- Çocuğunuzun kullanacağı Steam hesabına giriş yapın.
- Menü çubuğunda yer alan.
- Ayarlar seçeneğini açın.
- Açılan pencerenin sol tarafında yer alan “Aile” sekmesine gidin.
- Aile Görünümü sihirbazını başlatmak için “Aile Görünümü’nü Yönet”e tıklayın.

Steam Aile paylaşımı kaç kişi?​

Kütüphanemi paylaşmak üzere yetkilendireceğim bilgisayar veya arkadaş sayısında bir sınırlama var mı? Evet. Aile Kütüphanesi Paylaşımı için belirli bir zaman içerisinde 10 aygıta kadar ve yetkilendirilmiş bilgisayarlarda oyun kütüphanenizi kullanmak üzere 5 hesaba kadar yetki verebilirsiniz.
Steam hesabı kaç bilgisayar?
En fazla 5 hesaba, 10 bilgisayara indirebilirsiniz bir oyunu. Yalnız sadece 1 kişi oynayabilir aynı anda 5 kişi oynayamaz.
Steam kardeşliği var mı?
Steam Aile Kütüphanesi Paylaşımı, aile üyelerinin ve misafirlerinin kendi Steam başarımlarını kazanıp kendi oyun ilerlemelerini Steam Cloud’a kaydederek birbirlerinin oyunlarını oynamasını sağlar. Bunların hepsi, paylaşılan bir bilgisayar ve kullanıcılara yetki vererek etkinleştirilir.
Kütüphane paylaşımı için; paylaşım yapmak istediğiniz bilgisayarda hesabınızı girip: Steam > Ayarlar > Aile > Bu bilgisayara kütüphane paylaşımı için yetki ver. ‘i işaretlemeniz gerekiyor. Hangi oyunlara erişebileceğini daha sonrasında ayarlayabiliyorsunuz.
Steam, hesabınıza tekrar bir mesaj gönderebilir.?
Steam, hesabınıza tekrar girebilmeniz için size bir mesaj gönderebilir. İkinci bir cihaz kullanmak (bir diğer adıyla 2 aşamalı onaylama), saldırganlar parolanızı ele geçirmiş olsa dahi mobil cihaza fiziksel erişimleri olmadıkları müddetçe saldırganların hesabınıza erişmesini oldukça zor bir hale getirir.
Neredeyse yeni bir Steam hesabı oluşturun?
Mevcut hesabınızı kullanabilir veya giriş bilgilerinizi unuttuysanız kurtarma sürecini başlatabilirsiniz. Arzu ederseniz yeni bir Steam hesabı oluşturabilirsiniz. Hesap kurulumunuzu tamamlamak için Steam’den adresine gönderilecek e-postayı kontrol edin. Doğrulamayı tamamlamanız bekleniyor…

Aile Kütüphanesi paylaşımını etkinleştirmek için steam’ın devrede olduğundan emin olun.?​

Aile Kütüphanesi Paylaşımını etkinleştirmek için, öncelikle Steam istemcisinden Steam > Ayarlar > Hesap adımlarını izleyerek Steam Guard’ın devrede olduğundan emin olun.
Neredeyse, Steam hesabınızı oluşturmadan önce, ebeveyniniz veya vasiniz?
Steam hesabınızı oluşturmadan önce, ebeveyniniz veya vasinizden e-posta adresleri aracılığıyla izin istememiz gerekiyor. Steam kişisel olarak kabul edilen verileri kullanır ve bundan ötürü ülkenizde 16 yaşın altında olan kullanıcılardan aile rızasına talep eder. Muhteşem!

Geri