AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

1. Pardus Tanıtım ve Geliştirme Gunleri

haberci

Yeni Üye
Ozgur ve acık kaynak işletim sistemi Pardus icin Atılım Universitesi'nin katkılarıyla başlatılan 1 Pardus Tanıtım ve Geliştirme Gunleri, Ankara'da bulunan universitelerden genclerin desteğiyle 26 Mart Perşembe gunu Atılım Universitesi’nde gercekleşiyor
Ozgur yazılım ve Pardus konusunda aydınlatıcı olacak bu konferanslar zincirinin ilkini Ali Işıngor ve Akın Omeroğlu verecekler Konferans konusu olarak Ozgurluk icin OOXML‘e Karşı!başlığını secen Ozgurluk icin yoneticileri, dunyada 25 Mart‘ta kutlanılan Document Freedom Daykutlamasını da yapacak
Son oturumda Linux Kullanıcıları Derneği onursal başkanı Mustafa Akgul ve Atılım Universitesi Oğretim Uyesi Ziya Karakaya acık kaynak soyleşisi yapacaklar ve ardından Pardus goc ortaklarından Portakal Teknoloji Yazılım Şirketi Genel Muduru EMO Ankara Şubesi Sayman Uyesi Bora Gungoren Sanallaştırmabaşlıklı bir sunum gercekleştirecek
1Pardus Tanıtım ve Geliştirme Gunleri kapsamında Pardus geliştiricilerinden Gokmen Goksel ve Gokcen Eraslan katılımcılara Nasıl Pardus Geliştiricisi Olunur?başlıklı bir sunum yapacaklar
Pardus Tanıtım ve Geliştirme Gunleri icin Atılım Universitesi‘ne, ODTU, TOBB ETU, Gazi Universitesi ve Ankara Universitesi‘nden saat 11:15‘te servisler kaldırılacak
Kaynak

Geri