AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

1 ogretimler katki payi odeyecek mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

1 öğretimler katkı payı ödeyecek mi?​

I-Katkı payı ve öğrenim ücreti ödeyecek öğrenciler: 1 – Birinci öğretim programlarında TC uyruklu olup program süresini aşmış olan öğrenciler katkı payı öder. 2 – İzledikleri yan dal programını program süresinde bitiremeyen yan dal öğrencileri, izledikleri yan dal programı için katkı payı öder.
Tıp fakültesi harç ücreti var mı?
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 2021-2022 akademik yılında tıp fakültesi öğrencilerinin ödeyeceği harç 642 liradan 706 liraya; hukuk, işletme, iktisat gibi bölümlerde öğrencilerinin ödeyeceği harç ise 340 liradan 374 liraya çıkarıldı.

Pamukkale Üniversitesi Harç Ücretleri nasıl yatırılır?​

Halkbank şubelerinde vezneden nakit para yatırarak ödeme yapmak isteyen öğrencilerimizin herhangi bir HALKBANK şubesine giderek Pamukkale Üniversitesi harç ödemesi yapmak istediği beyan etmesi ve öğrenci numarası ile harç ödeme işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir.
Katkı payı öğrenim ücreti ne demek?
Katkı payı/öğrenim ücretleri; ilgili dönem başlarında kayıt olma veya kayıt yenileme sırasında ödenir. Kayıt yaptırmadığı için öğrencilik haklarından yararlanmayanlar, daha sonraki dönemlerde kayıt yaptırmaları halinde, öğrencilik haklarından yararlanmadığı döneme ait katkı payı/öğrenim ücreti ödemez.
Kimler Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti Yatırmalıdır? Program süresini (önlisans 2 yıl, lisans 4 yıl, Diş Hekimliği 5 yıl, Tıp Fakültesi 6 yıl) doldurmuş olan birinci öğretim öğrencileri Katkı Payı Yatırmalıdır. Program süresini doldurmayan BİRİNCİ ÖĞRETİM öğrencilerinin herhangi bir ücret yatırmalarına gerek yoktur.
Örgün eğitim harç ücreti var mı?
2012 yılında örgün öğretimler (birinci öğretim) için harç ücretleri kaldırıldı. Fakat ikinci öğretim öğrencilerinden harç ücreti alınmaya devam ediyor. İstisnai bazı durumlarda örgün (birinci öğretim) öğrencileri de harç ücreti ödeyebiliyor.

Ikinci öğretim harç ücretleri 2021 ne zaman yatırılacak?​

2021-2022 Güz dönemi harç ücretleri 06-24 Eylül 2021 tarihleri arasında Halk Bankası ATM ve şubeleri aracılığıyla yatırılacaktır.
Üniversite katkı payı neden ödenir?

Geri