- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
1 öğretimde harç var mı?
Üniversitelerin birinci öğretim öğrencileri harç ücreti ödemez. Ancak okulun uzayan döneminde harç ücreti ödemek zorunludur.2021 Üniversite harç ücretleri ne zaman yatırılacak?
2021 Üniversite harç ücretleri ne zaman yatırılacak?2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öğrenci harç ücretleri 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ile online olarak yatırılacaktır.
Ahi Evran Üniversitesi Harç nasıl yatırılır?
* Katkı Payı/Öğrenim Ücreti tutarları Halk Bankasının Türkiye genelindeki tüm şubelerinden, internet bankacılığı ve ATM’lerinden AEÜ Öğrenci Numarası ile yatırılabilirler.Üniversiteye yeni başlayanlar harç yatıracak mı?
Üniversiteye yeni başlayanlar harç yatıracak mı?Buna göre, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında öğrenimine devam eden veya yeni kayıt yaptıracak birinci öğretim ve açık öğretim öğrencilerinden, öğrenci katkı payı alınmayacak. Bu öğrencilerden alınması gereken öğrenci katkı payı tutarları devlet tarafından karşılanacak.
Çukurova Üniversitesi harç ücretleri ne zaman yatırılacak?
Yeni kazanan öğrenciler öğrenim ücretlerini İş Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numarası ile, daha önce kayıtlı olan öğrenciler ise öğrenci numaraları ile 15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında yatırabilirler.Öğrenim ücreti ne zaman yatırılır?
Öğrenim ücreti ne zaman yatırılır?Katkı payı/öğrenim ücretleri; ilgili dönem başlarında kayıt olma veya kayıt yenileme sırasında ödenir. Süresi içinde katkı payı/öğrenim ücretini ödemeyenler ile mazeretleri ilgili yükseköğretim kurumunun yönetim kurulunca kabul edilmeyenler, o dönem için kayıt yaptıramaz ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.
Siirt Üniversitesi Harç nasıl yatırılır?
1-İkinci öğretim öğrencileri, (Siirt Üniversitesi- BESYO harç ücreti) 578,00 TL öğrenim ücretini, öğrenci numarası ile Ziraat Bankası veznelerinden, ATM’lerinden veİnternet bankacılığı aracılığı ile ödeyebilirler. Harçücreti yatırılmadan ders kaydı açılmayacağından ders kaydı yapılamamaktadır.Ahi Evran Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?
Ahi Evran Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?Öğrenci numarası ve şifre ile sisteme giriş yaptıktan sonra “Ders Kayıt İşlemleri” menüsüne giriniz. Ders Kayıt ekranınızda sayfasının en üst kısmında Harç Bilgileri ile ilgili alanları kontrol ediniz.