AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

1 konserve nohut kac kalori?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

1 konserve nohut kaç kalori?​

1 Su Bardağı (200 ml lik) Kuru Nohut Konservesi (Pişmiş) 152,40 kaloridir. Kuru Nohut Konservesi (Pişmiş) içeriğinde 24,00 Karbonhidrat(g), 9,60 Protein(g), 2,04 yağ(g), 2,73 lif(g), 76,80 Sodyum(mg), 84,00 potasyum(mg), 18,00 Kalsiyum(mg), 3,60 A Vitamini(ui), 0,11 C Vitamini(mg), 0,82 ve Demir barındırır.

Haşlanmış nohut nasıl yenir?​

SuperFresh Haşlanmış Nohut ile Yapabileceğiniz Tarifler
- Ana Yemekler. YOĞURTLU-NOHUTLU YUVALAMA.
- Çorba. YÜKSÜK ÇORBASI (G.DOĞU ANADOLU)
- Ana Yemekler. KÖFTELİ ŞİVEYDİZ ÇORBASI (G.DOĞU ANADOLU)
- Salata & Meze & Kanepe. PANCARLI NOHUTLU SALATA.
- Ana Yemekler. Nohutlu Pilav.
- Çorba.
- Hamur İşleri.
- Ana Yemekler.
Kavrulmuş nohut kaç kalori?
Kavrulmuş nohut besin değeri Genel olarak bir kase kavrulmuş nohut ortalama 102 kcal gelir. Bunun içerisinde %42 karbonhidrat, %21 protein ve %36 yağ bulunmaktadır.

Haşlanmış nohutla ne yemek yapılır?​

Haşlanmış Nohut İle Yemek Tarifi | Yemek Tarifleri
- Etli Nohut Yahnisi.
- Şıhıl Mahşi.
- Topalak Yemeği.
- Tavuklu Lebeniye Çorbası
- Erişteli Nohutlu Yayla Çorbası
- Melek Pilavı
- Toyga Çorbası
- Bıt Bıt Çorbası

Buzlukta haşlanmış nohut nasıl pişirilir?​

Dondurucudan nohutu çıkarıyoruz ,derin kaba alıp ( poşetinden çıkarmadan) üzerine kaynamış su dökerek çözdürüyoruz o sırada soğanları yemeklik doğrayıp kavuruyoruz. Üzerine salça ve baharatları ekliyoruz, kavurduktan sonra çözülen nohutu sıcak sudan çıkarıp içine atıp karıştırıyoruz.
Haşlanmış nohut konserve açıldıktan sonra nasıl saklanır?
Ayrıca konserve açıldıktan sonra 10 dakika kadar kaynatılırsa bu bakteri oluşumunu tamamen önlemiş oluyor. Konserve açıldıktan sonra dolapta en fazla 3-4 gün muhafaza edilebilir.

Konserve nohutun bozulduğu nasıl anlaş?​

Kabarma, bombeleşme varsa bu clostridium botulinum adlı bakterinin ürediğini gösterir ve asla tüketilmemelidir. Kapak eğer sızdırmışsa, küflenme varsa kesinlikle bu konservenin de tadına bile bakılmamalıdır. Kapağı açtığınızda renginde, kokusunda, değişiklik varsa bu konserve de tüketilmemelidir.
 
Geri
Üst