AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

1 kademe temel egitim sinavi ne zaman 2022?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

1 kademe temel eğitim sınavı ne zaman 2022?​

Anadolu Üniversitesi aday işlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmayan kursiyerler sınava katılamayacaktır. 2022/2 dönemi sınav tarihi olan 21 Ağustos 2022 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir.

2022 temel eğitim sınavı ne zaman?​

2022/1 dönemi sınav tarihi olan 24 Nisan 2022 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir. Antrenör temel eğitim sınavına katılacak adaylara başarılar dileriz.

Temel eğitim Başvurusu ne kadar?​

Temel eğitim Başvurusu ne kadar?
Temel eğitim başvuru ücretleri 350.00 TL olarak belirlenmiş olup işlemler Ziraat Bankasına (şube,mobil şube ve atm)Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranları üzerinden gerçekleştirilecektir.

1 kademe temel eğitim sınavı ne zaman?​

1 kademe temel eğitim sınavı ne zaman?
Kayıt sırasında özellikle sınava hangi ilde katılacağınız bilgisini belirtirken çok dikkatli olunuz. Anadolu Üniversitesi aday işlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmayan kursiyerler sınava katılamayacaktır. 2022/1 dönemi sınav tarihi olan 24 Nisan 2022 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir.

Temel eğitim Başvuru 2022 ne zaman?​

Antrenörlük belgesi alabilmek için gerekli olan Antrenörlük Temel eğitimi başvuruları başlıyor. Antrenörlük temel eğitim başvuruları edevlet- spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru tarihleri: 11-21 Ocak 2022 2022 Antrenörlük temel eğitimi ücreti 350 TL olarak belirlenmiştir.

Antrenörlük temel eğitim sınavı kaç dakika?​

Toplam sınav süresi 150 dakikadır. Adaylar, 29 Kasım 2020 Pazar günü çevrimiçi(online) olarak yapılacak olan Antrenör Temel Eğitimi Sınavına, Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi’nde (https://sinavbasvuru.

Temel antrenörlük eğitimi 2022 2 ne zaman?​

Temel antrenörlük eğitimi 2022 2 ne zaman?
2022-1 ANTRENÖRLÜK TEMEL EĞİTİM SINAV SONUÇLARINI GÖRÜNTÜLE
YILI | BAŞVURU TARİHİ | SONUÇ TARİHİ
2022 – 1 | 10-21 Ocak 2022 | 11 Mayıs 2022 (Güncellendi)
2022 – 2 | 09-20 Mayıs 2022 | 29 Ağustos 2022
2022 – 3 | 05-16 Eylül 2022 | 26 Aralık 2022

Temel Eğitim sertifikası nedir?​

Temel Eğitim sertifikası nedir?
Temel Antrenörlük Sertifikası 5 kademeden oluşan antrenörlük belgesi alabilmeniz için gerekli olan bir sertifikadır. Temel Antrenörlük Eğitimi Sertifikası antrenörlük kademeleri gibi 5 aşamalıdır. 1. Kademe antrenörlük için 1. kademe temel antrenörlük eğitimi sertifikası gerekmektedir.

1. kademe temel eğitim sınavı 2022 yılı için 24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Sınava katılmak isteyen adayların Anadolu Üniversitesi aday işlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmaları gerekmektedir. Ayrıca sınav ücreti olarak 350.00 TL ödeme yapmaları gerekmektedir. Sınav kaydı yapmayan kursiyerler sınava katılamayacaktır, bu nedenle kayıt işlemlerini tamamlamak son derece önemlidir.

Temel eğitim sınavlarına başvuru ücretlerini Ziraat Bankası şubelerinden, mobil şubeden veya ATM'lerinden Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvuruların 11-21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacağı Temel antrenörlük eğitimi için de 350 TL ücret ödemeniz gerekmektedir.

Her bir kademenin antrenörlük belgesi alabilmeniz için gereken Temel Antrenörlük Sertifikası'nın 5 kademeden oluştuğunu unutmamak önemlidir. 1. kademe antrenörlük için 1. kademe temel antrenörlük eğitimi sertifikasına sahip olmanız gerekmektedir. Bu sertifikalar, antrenörlük kademelerine geçiş yapabilmeniz için gerekli olan belgelerdir. Başvurularınızı ve sınav tarihlerini dikkatlice takip etmeniz önemlidir.

Geri