- Konu Yazar
+1 Dinlendirilmiş ne anlama geliyor?
“artıbir” aslında “+1 dinlendirme” manasına geliyor. Farklı bir akış içerisinde maltın dinlendirme süresi iki katına çıkartılarak, maltın lezzetinin biranın içine derinlemesine nüfuz etmesi sağlanmış.Tekellerde +1 ne demek?
Tekellerde +1 ne demek?+1 Dinlendirme Tekniği ile üretim sürecimize özel bir aşama ekliyoruz. Bira üretim prosesinde maltın dinlenme süresini 2 katına çıkaran bu özel aşamayla malt lezzetinin biraya daha fazla geçmesini sağlıyoruz.
Mekanlarda +1 ne demek?
Mekanlarda +1 ne demek?efes’in uluslararası tescil de aldığı yeni üretim metoduymuş. anladığım kadarıyla bir değil iki farklı kazanda uzun uzun dinlendiriyorlar adına da o yüzden +1 diyorlar. bu dinlendirme de hammaddelerin lezzete daha çok geçmesini sağlıyormuş.
Efes +1 neden?
Anadolu Efes’e özgü bir teknik olan +1 Dinlendirme, 2 yıllık Ar-Ge çalışmaları sonucunda hayata geçirildi. +1 Dinlendirme tekniğiyle üretim sürecine özel bir aşama eklendi. Bira üretim prosesinde maltın dinlenme süresini 2 katına çıkaran bu özel aşamayla malt lezzetinin biraya daha fazla geçmesi sağlandı.Bomontı Fıltresız ne kadar?
Bomontı Fıltresız ne kadar?50’lik Bomonti Filtresiz Kutu: 15 TL. 50’lik Bomonti Filtresiz Depozitosuz Şişe: 16 TL. 33’lük Bomonti Black Depozitosuz Şişe: 15 TL. 33’lük Bomonti İpa Depozitosuz Şişe: 15,50 TL.
Mekana girerken dam ne demek?
Mekana girerken dam ne demek?Türkçede kullanılan “Damsız girilmez.” deyimi “Bir eğlence merkezine girerken yanında kız arkadaşın olmadan içeri giremezsin.” anlamına gelmektedir. Burada da kullanılan “dam” kelimesi Fransızca’dan dilimize girmiştir. “Dans esnasında erkeğe eşlik eden kadın, dansta kavalyenin eşi” anlamındadır.
düşük gövdeli, içimi rahat, çek bira stiline uygun türdeki bir şerbetçi otuyla demlenmiş tam bir yaz birası. içimi yumuşak, hoş bira. genelde carlsberg içen birisi olarak bu biraya alıştıktan sonra carlsbergin midemde ekşime yaptığını fark ettim.
Efes Özel Seri kaç promil?
Efes Özel Seri kaç promil?50 cl boyutlarında 1 şişe / bardak Efes ve Tuborg bira 500 cc değerindedir. İçinde % 5 oranında alkol olduğunu barındırır. 500 / 100 x 5 = 25 cc alkol almış oluruz. Buda 25 promil eder.
Artı bir ne demek?
Artı bir ne demek?Hem Türkiye’de hem dünyada lager bira standardının yeniden tanımlayacak bir teknikten bahsediyoruz. Bu teknikle, daha uzun sürede, yavaş yavaş ve sabırla yapılan üretim, daha lezzetli, daha rahat içimli biralar ortaya çıkaracak. Yani +1 dinlendirilmiş, +1 zamanda +1 emekle üretilmiş, dolayısıyla +1 lezzetli biralar…