Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

1 Boy siding kac metre?

Editör

Yeni Üye

1 Boy siding kaç metre?​

AMERICAN SIDING ÜRÜN BİLGİLERİ
ÜRÜN ADI | RENK | 1 BOY/ MT
İÇ KÖŞE DÖNÜŞ PROFİLİ | BEYAZ | 3,00 MT
H PROFİLİ | BEYAZ | 3,81 MT
EKONOMİK ALINLI SÖVE PROFİLİ | BEYAZ | 3,81 MT
TEKLİ BİTİM PROFİLİ | BEYAZ | 3,81 MT

American Siding ısı yalıtımı sağlar mı?​

American Siding ısı yalıtımı sağlar mı?
Siding altına yerleştirilen ısı yalıtım levhasıyla mantolama ile aynı oranda ısı yalıtımı sağlar. Uygulandığı yapının ömrü boyunca boya ve bakım masrafı gerektirmez. Siding en zor şartlar altında bile asla deforme olmayan, bozulmayan yapısı, kesinlikle solmayan renkleri ile yapılarınızı yıllarca korur.

Siding metresi kaç para?​

Amerikan Vinil Siding Dış Cephe kaplama m2 Fiyatları 2020: Dış cephe mantolama uygulamalarında kalınlık 4 cm yalıtım olacak plakalar kullanılabilir. Bu detaylara göre dış cephe kaplama fiyatları 80,-TL ile 110,-TL civarındadır.

Dış cephe kaplama ne kadar?​

Dış cephe kaplama ne kadar?
2021 Hazır Dış cephe kaplama Malzeme m2 Birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm fugalı Dış cephe kaplama levhası m2 birim fiyatı 45.00TL + KDV, 4 cm hazır mantolama levha fiyatı 51.00TL + KDV’dir. 5 cm mantolama levhası 57.00TL +KDV’dir. Mantolama malzemeleri fiyatları 6 cm için 63.00TL + KDV’dir.

Dış cephe yalıtım fiyatları ne kadar?​

2021 Hazır Mantolama Malzeme m2 Birim fiyatları ise şu şekildedir. 3 cm fugalı mantolama levhası m2 birim fiyatı 45.00TL + KDV, 4 cm hazır mantolama levha fiyatı 51.00TL + KDV’dir. 5 cm mantolama levhası 57.00TL +KDV’dir. Mantolama malzemeleri fiyatları 6 cm için 63.00TL + KDV’dir.

Amerikan Siding yanar mı?​

Amerikan Siding yanar mı?
Eryap Grup’un polimer dış cephe kaplama ve mantolama sistemi American Siding, yenilenen Yangın Yönetmeliği’nin gerektirdiği ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen yangın sistem performansı dayanıklılık testini başarıyla geçti.

Mantolama fiyatları nasıl hesaplanır?​

Mantolamanın ömrü, doğru uygulama ve kullanımı sonucunda bina ömrü ile eşdeğerdir. Binalarda mantolama metrekare fiyatı, m2 birim olarak 3 cm için 29.00 ₺ + KDV iken, 4 cm içinse 32.00 ₺ + KDV olarak hesaplama yapılır.

Mantolama m2 kaç TL?​

Mantolama m2 kaç TL?

1 Boy siding kaç metre sorusuna cevap vermek için verilen bilgilerdeki ürünlerin boyutlarını toplamak gerekmektedir. İşte American Siding ürün bilgileri:

- İÇ KÖŞE DÖNÜŞ PROFİLİ | BEYAZ | 3,00 MT
- H PROFİLİ | BEYAZ | 3,81 MT
- EKONOMİK ALINLI SÖVE PROFİLİ | BEYAZ | 3,81 MT
- TEKLİ BİTİM PROFİLİ | BEYAZ | 3,81 MT

Toplam uzunluk:

3,00 + 3,81 + 3,81 + 3,81 = 14,43 metre

American Siding ürünlerinin toplam uzunluğu 14,43 metredir.

Ayrıca, American Siding ısı yalıtımı sağladığı ve mantolama ile aynı oranda ısı yalıtımı sunduğu belirtilmiştir. Bu da binaların enerji verimliliğini artırarak ısı tasarrufu sağlayabileceğini ifade etmektedir.

Mantolama fiyatları, belirli bir içerik ve kalınlığa göre farklılık gösterebilir. Örneğin, 3 cm fugalı mantolama levhasının m2 birim fiyatı 45,00 TL + KDV olarak verilmiştir.

Mantolamanın ömrü, doğru uygulama ve kullanımıyla binanın ömrü ile eşdeğer olabileceği ifade edilmiştir.

Amerikan Siding'in yanmazlık özelliği hakkında bilgi verilmiş, yangın dayanıklılığı testlerinden başarılı sonuçlar aldığı belirtilmiştir. Bu da güvenilir bir dış cephe kaplama ve mantolama sistemi olduğunu göstermektedir.

Geri