AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

0xc00007b dll nereye atilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

0xc00007b dll nereye atılır?​

Windows\SysWOW64\ klasörüne atılır.

System 64 nerede?​

System 64 nerede?
Eğer 64 bit için yüklemek istiyorsanız indirdiğiniz dll dosyasını iki farklı klasöre atmanız gerekiyor. İlk olarak Bilgisayar > C: > Windows > System32 klasörüne daha sonra da Bilgisayar > C: > Windows > SysWOW64 klasörüne atıyoruz.

Vcruntime140 dll ne demek?​

Vcruntime140 dll ne demek?
Vcruntime140.dll Windows sistem klasöründe bulunan ve çeşitli programların Windows İşletim Sistemiyle uyumlu çalışmasını sağlayan bir kod kaynak kitaplığıdır. Bilgisayarımızın işletim sisteminin kurulduğu diskte Windows/System32 klasöründe bu ve bunun gibi çok sayıda dll uzantısıyla biten dosya mevcuttur.

Vcruntime140_1 dll hatası nasıl düzeltilir?​

Yöntem 1: İndir Vcruntime140_1.dll manuel olarak kurun
- DLL dosyası eksik olduğu yerden sonra dosyayı program yükleme dizinine kopyalayın.
- Veya DLL dosyasını Sisteminizin dizinine taşıyın (C:\ Windows\System32 ve 64 bit için C:\ Windows\SysWOW64\).
- Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor.

0xc000007b ne demek?​

0xc000007b ne demek?
0xc00007b hatasını almanın bir sebebi vardır. Bu hatanın en genel tanımı NVIDIA ya da diğer marka ekran kartlarının sürücülerinden kaynaklanan hata kodudur. Geçersiz görsel format anlamına gelmektedir ve eksik, bozulmuş sistem dosyalarından ya da uygulama dosyalarından kaynaklanabilmektedir.

akisp11 dll hangi dosyada?​

akisp11 dll hangi dosyada?
Bu problemi ortadan kaldırmak için uygun Akisp11.dll dosyasını bilgisayrınızda işlemtim sisteminiz 32 bit ise C:/Windows/system32 klasörünün içerine, İşletim sisteminiz 64 bit ise kaydedilmesi C:/Windows/syswow64 ve C:/Windows/system32 klasörünün içerisine kaydetmeniz gerekmektedir.
akisp11 dll hatası nasıl düzeltilir?​
Öncelikle sitemizden Dll’yi PC’ye indirmeniz gerekiyor.
- DLL dosyası eksik olduğu yerden sonra dosyayı program yükleme dizinine kopyalayın.
- Veya DLL dosyasını Sisteminizin dizinine taşıyın (C:\ Windows\System32 ve 64 bit için C:\ Windows\SysWOW64\).
- Şimdi bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor.

Evet, doğru yoldasınız. Çeşitli DLL dosyalarını Windows işletim sisteminize eklemek istediğinizde, 64 bit işletim sistemi için DLL dosyasını iki farklı klasöre kopyalamanız gerekebilir. İndirdiğiniz DLL dosyasını ilk olarak Bilgisayar > C: > Windows > System32 klasörüne kopyalamanız ve daha sonra da Bilgisayar > C: > Windows > SysWOW64 klasörüne yapıştırmanız gerekmektedir. Bu adımları takip ederek DLL dosyasını doğru konumlara yerleştirmiş olursunuz.

Vcruntime140.dll ve Vcruntime140_1.dll gibi dosyalar, Windows sistem klasöründe bulunan ve çeşitli programların Windows işletim sistemiyle uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlayan kod kaynak kitaplıklarıdır. Eğer bu dosyalardaki hataları düzeltmek istiyorsanız, dosyaları doğru konumlara (System32 ve SysWOW64 klasörlerine) kopyalayabilir ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.

0xc000007b hatası genellikle NVIDIA veya diğer ekran kartı sürücülerinden kaynaklanan bir hata kodudur. Bu hata, geçersiz görsel format anlamına gelir ve eksik veya bozuk sistem dosyalarından veya uygulama dosyalarından kaynaklanabilir. Sorunu gidermek için sürücülerinizi güncelleyebilir veya eksik olan DLL dosyalarını doğru konumlara kopyalayabilirsiniz.

Akisp11.dll dosyasını bilgisayarınızda düzgün bir şekilde yerleştirmek için, dosyayı işletim sisteminize uygun klasörlere kopyalamanız gerekmektedir. Eğer işletim sisteminiz 32 bit ise C:/Windows/System32 klasörüne, 64 bit ise ise C:/Windows/SysWOW64 ve C:/Windows/System32 klasörlerinin içine kaydedebilirsiniz. Bu adımları izleyerek Akisp11.dll dosyasının doğru yerde olduğundan emin olabilir ve hatayı gidermek için bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.

Geri