0xc0000142 hatasi neden olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

0xc0000142 hatası neden olur?​

0xc0000142 hatası, seçili herhangi bir programın ilk çalıştırma aşamasında yaşanan ve programa erişimin kısıtlanmasına neden olan bir hatadır. Windows kullanıcıları bu hata ile karşılaştıkları zaman, hangi programı açmak istiyorsa istesinler program bir uyarı verecek ve sonrasında başlatılmadan kapanacaktır.
Uygulama duzgun olarak Baslatilamadi 0xc0000142 hatasi ne demek?
Windows işletim sistemlerinin farklı sürüm ve versiyonlarında karşılaşılabilecek olan bu hata çoğunlukla Windows 10 işletim sistemlerinde görülmektedir. 0xc0000142 hatası ile karşımasının temel sebebi bilgisayarda bulunan DLL dosyalarının bozuk, eksik veya erişilemez olmasıdır.

0xc0000906 Hatası Nasıl Çözülür?​

Windows Uygulama hatasını 0xc0000906 nasıl düzeltirim?
- Üçüncü taraf virüsten koruma yazılımını kapatın.
- 2. Windows Defender’ı kapatın.
- 3. Yazılımı uyumluluk modunda çalıştırın.
- Bir Sistem Dosyası Denetleyicisi taraması çalıştırın.
- 5. Windows 10’u bir geri yükleme noktasına geri alın.
- Yazılımı yeniden yükleyin.
0xc00007b sorunu nasıl çözülür?
0xc000007b hatası yaşamamak için öneriler:
- Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun.
- Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelleyin.
- Microsoft .
- DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın.
- Hata veren uygulama ya da oyunu silin ve tekrar yükleyin.
- Windows güncellemesi yapın.
Güvenlik ihlali bilgisayar verilerine, uygulamalara, ağlara veya cihazlara yetkisiz erişimle sonuçlanan bir olaydır. Bilgilere yetkisiz erişim sağlanır. Genellikle, davetsiz bir misafir güvenlik mekanizmalarını atlatabildiğinde meydana gelir.
64 bit DLL dosyaları nereye atılır?
DLL Hatalarında , Dll Dosyası Nereye Atılır? 64 Bit İşletim Sistemi ise Bilgisayarınız ; C:\ Windows\SysWOW64\ klasörüne atılır.

Vcruntime140_1 DLL hatası nedir?​

Yöntem 3: Microsoft Visual C ++ Yeniden Dağıtılabilir Paketini Kurun veya Yeniden Yükleyin. Vcruntime140_1.dll hatası, Microsoft Visual C ++ Yeniden Dağıtılabilir Paketi nedeniyle de görünebilir. Güncellemeleri kontrol etmeli ve yazılımı yeniden yüklemelisiniz. Bu eylem için Windows Güncellemeleri aramasını kullanın.

Geri