AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

0850 222 0724 nerenin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

0850 222 0724 nerenin?​

Şifrenizi İnternet Bankacılığı, VakıfBank Mobil, Şubelerimiz ve Müşteri İletişim Merkezi kanallarımızdan alabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için 0850 222 0 724 nolu Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak “Kredi Kartı şifremi almak istiyorum” veya “Bankomat Kart şifremi almak istiyorum” diyebilirsiniz.

Vakıfbank 0850 ücretli mi?​

Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 0 724 hattı aradığınızda mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz ve sizden ek bir ücret talep edilmez.
Iş bankası müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanırım?
0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizden 1’i tuşlayarak bağlanacağınız müşteri temsilcimiz ile kartınızı güvence altına aldırabilir, şüpheli işlem bildiriminde bulunabilirsiniz.
Iş bankası müşteri hizmetlerini bağlar mısın?
Telefon Şubemizde Öncelikli Hizmet Yüz Yüze Bankacılık müşterisi olarak Telefon Şubemizi (0850 724 0 724) aradığınızda ve müşteri numaranız ile giriş yaptığınızda öncelikli hizmet ayrıcalığından yararlanırsınız.

VakıfBank güvenilir mı?​

Vakıfbank elbette güvenilir ve müşterileri tarafından çok güvenilen bir banka konumundadır. Bunda bir kamusal sermayeli banka olmasının etkisi olduğu gibi BDDK tarafından denetlenmesinin de etkisi olduğu bir gerçektir.

VakıfBank neden arıyor?​

444 0 724 Nolu Telefon Numarası Kime Aittir ve Neden Arar? Vakıfbank Telefon Bankacılığına ait olan bu numara, bankanın müşterileri ile iletişim kurmak, onları bilgilendirmek amacı ile kullanmakta olduğu bir numaradır.
VakıfBank yardım parası ne zaman yatacak?
Vakıfbank Yardım Parası Ne Zaman Yatacak Düzenli olarak sosyal yardım alan kişilere ise verilen Vakıfbank yardım parası genelde ayın ilk 2 haftası içerisinde hesaplara yatırılır.
VakıfBank İnternet Bankacılığı ücretli mi?
İnternet Bankacılığı başvurusu için sizden hiçbir masraf alınmaz.
İşCep uygulamasında Cep Anahtar- Cep Anahtarı Aktive Et seçeneklerini kullanarak Cep Anahtarı aktive edebilirsiniz. Cep telefonunuza SMS ile gelen mobil onay kodunu girerek cep anahtar kodunuzu belirleyebilirsiniz.
Türkiye İş Bankası müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken çağrı merkezi numarasını aramak olacak. Türkiye İş Bankası müşteri hizmetleri numarası ise; 444 0 202 ya da 0850 724 0724 numaralarından birini arayarak işleme devam edebilirsiniz.
İş Bankası müşteri hizmetleri 7 24 saat açık mı?
7 gün 24 saat finansal işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
444 02 02 Kime Ait?
bir özel servis numarası: türkiye iş bankasi t.a.ş.

VakıfBank ne kadar güvenilir?​

Geri